Break Øvet 13+ år

RAW Dance Studio
Olav Tryggvasons gate 39
Trondheim, TR 7011
BREAK 13+ år
ØVET
Søndag
17:00
60 minutter - 2150,-

På dette kurset kommer vi til å arbeide med de vanskeligste triksene og bevegelsene i break dance. Det kommer til å være stort fokus på power moves som, flare, windmill, halo, og turtle. Dette kurset krever at man har en ok til god forståelse av de grunn-stegene man finner i break dance, som two-step og six-step. På dette kurset kommer det til å være mye individuell trening, og det er ønskelig at elevene som melder seg på klarer å arbeide fokusert på egenhånd.

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Kim ‘Kimbo’ Winberg

Kim ‘Kimbo’ Winberg

Kim kommer fra Oslo og har danset break i 15 år. Han er med i break crewet Floorists, og break klikken Roachez. I 2007 var han med i konkurransen Battle Of The Year. Har fokus på overganger og eksplosivitet i sin stil.

Se mer om Kim

Breaking

Breakdance er en gatedans som opprinnelig oppstod i South Bronx, New York City på begynnelsen av 1970-tallet. Gjennom DJen DJ Kool Herc og hans breakbeat mixing, hvor han brukte to identiske plater og spilte de instrumentale bitene i låtene etter hverandre for å forlenge breaken i låten. Med dette oppsto dansen, og hva KOOL HERC kalte B-boys. DJ's og B-boys var elementene som senere skapte Hip Hop. Senere kom DJ's som Afrika Bambaataa og Grandmaster Flash som igjennom sine gatefester i Bronx etablerte stor popularitet.

Les mer om breaking på Wikipedia...

Se alle break-kurs

 System: Publishpack