Female Dancehall Nybegynner / Litt Øvet 16+ år

RAW Dance Studio
Olav Tryggvasons gate 39
Trondheim, TR 7011
FEMALE DANCEHALL 16+ år
NYBEGYNNER / LITT ØVET
Mandag
19:30
60 minutter - 2150,-

Female dancehall utøves av kvinner og har sin opprinnelse fra Jamaica. Female steps fokuserer mer på bevegelser av og kontroll over hofter og bryst, hoftebevegelsen “wine” vil du lære å kjenne mange varianter av. I denne klassen skal vi bli sterke og smidige dansere, og sensualitet, selvtillit og det å være stolt over egen kropp vil få fokus på denne klassen.

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Ida Skaret Fjøseide

Ida Skaret Fjøseide

Ida Skaret Fjøseide er Raws dancehall-lærer. Hun er en av pionerene for å utvikle dancehall-miljøet i Trondheim, og hun ønsker at dancehall skal bli en større del av freestyle-miljøet i byen. Ida har over 20- års erfaring fra undervisning i dans og gruppetrening. Hun har presentert på ulike conventioner i både inn- og utland, og var tidligere en del av Team Nike Norge. Hun underviste i hip hop, men ble bitt av Dancehall-basillen på en av sine reiser, og sier at hun ble forelsket i stilen, og er det enda. Ida reiser så ofte hun kan på eventer for å lære av de beste, og mener at for å kunne inspirere andre, må man også selv søke inspirasjon. 

En av Idas visjoner er å få fram originale dansere, og jobber for at de skal finne noe særegent i uttrykket sitt. Hun har også stor tro på at elever som trives sammen utvikler seg mer, og dette vektlegger hun spesielt i hvordan hun underviser sine barneklasser. Ida er utdannet lærer og har også en bachelorgrad i Idrett. Hun har god kunnskap om hvordan en bør trene i forhold til danseutvikling. Hun underviser i Dancehall, Female dancehall og hip hop.

Se mer om Ida

Dancehall

Dancehall er en dansestil som danses til dancehall-musikk. Dancehall handler mye om energi og attitude, og gir spillerom for ulike tolkninger av samme trinn. Samspillet mellom musikk og ulike moves er tett, da enkelte sanger er oppbygd etter moves og vise versa. Dancehall er mye mer enn det å wine (rulle på rompa), og det finnes i dag godt over 800 navngitte trinn. Stilen er opprinnelig fra Jamaica, men har utbredt seg til andre deler av verden, der nye retninger av stilen kontinuerlig er i utvikling.

Se alle dancehall-kurs

 

Få nyheter på e-post

Se tidligere utsendte meldinger

Facebook

Gå til Facebook-siden

Instagram


System: Publishpack