Girly style og Voguing Nybegynner / Litt Øvet 14+ år

RAW Dance Studio
Olav Tryggvasons gate 39
Trondheim, TR 7011
GIRLY STYLE OG VOGUING 14+ år
NYBEGYNNER / LITT ØVET
Onsdag
16:00
60 minutter - 2150,- (15 uker)

Dette er et kurs hvor med både girly style og voguing.

I Girly style vil vi ha fokus på å finne vår feminine side gjennom ulike groove, basics, utrykk og koreografier. Vi vil iløpet av semesteret fokusere mye på attitude og det å finne sitt femninine uttrykk. Mye av inspirasjonen til Girly style kommer fra Beyonce, Madonna og andre kjente artister. Denne klassen er super for dere som liker å utfordre dere selv, og vi kommer til å prøve å danse på heels opp til flere ganger.

I Vogue er hovedfokuset rettet mot ens attitude, derfor vil jobbe med det å gå inn i en karakter mens man danser. Og elevene vil jobbe en del med Runway (en elegant måte å bevege seg over gulvet) og poseringer.

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Hulda Vestvik

Hulda Vestvik

Hulda underviser i Hiphop, Vouge, Girlystyle og koreografi, og har vært en del av lærerstaben siden 2016. Hun kommer fra Verdal og har danset siden hun var 13 år. Hun har undervist i urbane stiler siden 2014 og driver sitt eget dansestudio, Huldance, på Verdal. Videre er hun medlem av Convinz og Diverce dance crew. 

Etter danselinja på Inderøy VGS gikk veien videre til Ballett akademiet i Stockholm, Broadway Dance Center i New York og Flow Dance Education i Oslo og Paris! Hulda går 110% inn for dansen, og er en pådriver for å få til mer innen streetdance i Midt-Norge. I dag er hun et kjent navn hos ulike kulturaktører i Trøndelag. 

Hun har deltatt i flere battles både i Norge og utlandet. Hun har vunnet Pop What You Got Trondheim Qualifier, samt kategorien "Virgin Vogue" på Ball of Norway 2017.

Se mer om Hulda

Koreografi

Med koreografi-kurs mener vi kurs som vil ha fokus på å lage koreografier for show eller video. Det vil være større fokus på presisjon, uttrykk og formasjoner i disse klassene. I korografi-kursene er læreren fri til å bruke alle elementer den har fra annen urban dans til å lage koreografier meg eget uttrykk og nivå tilpasset elevene.

New Style, Street Jazz, Jazz Funk og LA-style er navn på dansestiler som av og til er brukt om kurs som har fokus på koreografi. Så om du ser etter noen av disse stilene hos oss, kategoriserer vi det under koreografi.

Se alle koreografi-kurs

 

Blandede stiler

Vi har noen klasser som ikke er knyttet direkte til stil, på disse klassene anbefaler vi at dere leser klassebeskrivelsen for kurset godt.

Se alle blandet-kurs

 System: Publishpack