Girly style Litt Øvet 13+ år

RAW Dance Studio
Olav Tryggvasons gate 39
Trondheim, TR 7011
GIRLY STYLE 13+ år
LITT ØVET
Onsdag
16:00
60 minutter - 2150,-

Dette er en fusion klasse hvor vi blander inn elementer fra forskjellige stiler som hip hop, wacking, vogue, funk, house o.l. Vi vil ha fokus på å finne vår feminine side gjennom ulike groove, basics, utrykk og koreografier. Vi vil iløpet av semesteret fokusere mye på attitude. Mye av inspirasjonen til Girlystyle kommer fra Beyonce, Madonna og andre kjente artister. Denne klassen er super for dere som liker å utfordre dere selv, og vi kommer til å prøve å danse på heels opp til flere ganger.

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Hulda Vestvik

Hulda Vestvik

Hulda kommer fra Verdal og har danset siden hun var 13 år.

Etter danselinja på Inderøy VGS, har hun gått på Ballett akademiet i Stockholm, Broadway Dance Center i New York og Flow Dance Education i Paris! Hulda har gått 110% inn for dansen, er en pådriver for å få til mer innen street dance i Midt-Norge og noe forteller oss at vi ikke har sett det siste av henne ennå!

Hun har vunnet flere hip hop battles og sist nå vant hun nylig Pop What You Got Trondheim Qualifier.

Se mer om Hulda

Koreografi

Med koreografi-kurs mener vi kurs som vil ha fokus på å lage koreografier for show eller video. Det vil være større fokus på presisjon, uttrykk og formasjoner i disse klassene. I korografi-kursene er læreren fri til å bruke alle elementer den har fra annen urban dans til å lage koreografier meg eget uttrykk og nivå tilpasset elevene.

New Style, Street Jazz, Jazz Funk og LA-style er navn på dansestiler som av og til er brukt om kurs som har fokus på koreografi. Så om du ser etter noen av disse stilene hos oss, kategoriserer vi det under koreografi.

Se alle koreografi-kurs

 

Blandede stiler

Vi har noen klasser som ikke er knyttet direkte til stil, på disse klassene anbefaler vi at dere leser klassebeskrivelsen for kurset godt.

Se alle blandet-kurs

 

Få nyheter på e-post

Se tidligere utsendte meldinger

Facebook

Gå til Facebook-siden

Instagram


System: Publishpack