House Voksne Nybegynner / Litt Øvet 20+ år

RAW Dance Studio
Olav Tryggvasons gate 39
Trondheim, TR 7011
HOUSE VOKSNE 20+ år
NYBEGYNNER / LITT ØVET
Tirsdag
19:30
75 minutter - 2450,-

På dette kurset blir det fokus på god musikk, god feeling, super stemning og mye svette. Forutsetningen for å bli med er at du har lyst til å danse og bli kjent med nye mennesker og ikke har noe i mot god musikk og dype rytmer. Klassen passer også for deg som har danset før og ønsker å prøve noe nytt. Du vil lære grunntrinn i house, teknikker, hvordan du danser til house-musikk og hvordan man kan danse med hverandre på nattklubben.

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Tomas Vikeland

Tomas Vikeland

I tillegg til å være daglig leder på Raw, underviser også Tomas gamle og unge i poppinglockinghouse og hip hop.

Tomas startet sin dansekarriere i 2007 med breakdance som var en naturlig videreføring av hans mangeårige trening innen turn. I breakemiljøet fant han også en fascinasjon for Locking og Popping. Disse dansestilene plukket han raskt opp og veien fra disse stilene til Hip hop og House kom helt naturlig. Tomas har vært primus motor for Hip hop Freestyle- og Battle-miljøet i Trondheim og bruker ofte teknikker og inspirasjon fra denne formen for læring i sine klasser.

Se NRK Newton sin episode om Popping

Se mer om Tomas

House

House dans er en hybrid betegnelse for en type sosial dans som hovedsakelig blir danset til house-musikk. House dans har sin opprinnelse fra klubber i Chicago og New York. Hovedelementene i dansestilen er fotarbeid, "jacking" og "lofting". House dans er først og fremst en dansestil som understreker naturlig improvisasjon med komplekst og kjapt fotarbeid, kombinert med myke og løse bevegelser i overkroppen.

Les mer om house dans på Wikipedia...

Se alle house-kurs

 

Få nyheter på e-post

Se tidligere utsendte meldinger

Facebook

Gå til Facebook-siden

Instagram


System: Publishpack