Innlogging MindBody

Jazz Nybegynner / Litt Øvet 13+ år

RAW Dance Studio
Olav Tryggvasons gate 39
Trondheim, TR 7011
JAZZ 13+ år
NYBEGYNNER / LITT ØVET
Mandag
18:15
75 minutter - 2450,-
Jazz

I denne klassen utforsker vi teknikker og uttrykk innen scenedansestilen jazz. Jazz er en stor paraply med mange ulike understiler og uttrykk. Dette skal utforskes og lekes med i denne klassen. Det blir trening i teknikker som piruetter, kicks og hopp slik at vi kan bruke disse kule elementene i varierte koreografier i løpet av semesteret. Vi skal innom koreografier med forskjellig stiler og uttrykk som lyriske og rolige koreografier, kraftige og attakkfulle og mer streetdance-inspirerte jazzkoreografier. Alt dette skal vi gjøre med fokus på uttrykk, formidling og danseglede.

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Emilie Ottesen

Emilie Ottesen

Emilie har vært hip hop-lærer på Raw siden 2015, og viser stadig et stort engasjement for å spre danseglede til barn og unge. Emilie oppdaget dansen selv da hun var 9 år og har siden gått på danselinja på vgs., folkehøyskole, og Bårdar danseinstitutt og vært med på en rekke forestillinger og battles i stiler innenfor både scenedans og streetdans. Emilie har siden hun kom til Trondheim i 2012 vært en av pådriverne for å spre dansestilen waacking til byen, sammen med Suki.

I klassene sine har Emilie fokus på å finne egen groove, lære å improvisere/freestyle og gjøre koreografier på en uttrykksfull måte, og alt i et utfordrende og morsomt format. Med sin erfaring fra stiler som moderne og jazz har hun et ekstra fokus på uttrykk og formidling i streetdansen. Målet er at elevene skal oppdage dansens mange positive sider både fysisk og personlig, og at de skal utvikle seg til helhetlige, individuelle dansere uansett ambisjonsnivå.

Emilie er snart ferdigutdannet lektor i samfunnsfag, og den pedagogiske kunnskapen er noe hun også er nøye med å ta med seg inn i sine danseklasser. Elevene kan forvente stor variasjon i timene med mange ulike oppgaver for å utvikle seg som dansere, uansett alder og nivå.

Se mer om Emilie

Blandede stiler

Vi har noen klasser som ikke er knyttet direkte til stil, på disse klassene anbefaler vi at dere leser klassebeskrivelsen for kurset godt.

Se alle blandet-kurs

 


Facebook

Gå til Facebook-siden

Instagram

Instagram

System: Publishpack