Funk Session - 11+ år -
Kasper Løberg Dahl

FUNK SESSION - 11+ år
Søndag
18:00
400,- / 2000,- pr. år 120 minutter

Session er i praksis en åpen trening, hvor deltakerne selvstendig trener på det de har lyst til. På Funk Session vil det bli spilt mest Funk-musikk for breaking og locking, men du er velkommen til å øve på andre dansestiler også.

Det er større variasjon i hva de som deltar på treningen øver på. Deltakerne bestemmer selv om de ønsker å trene for seg selv, eller de kan ta initativ til å trene sammen med andre. Her kan det være noen som ønsker å danse i Cypher, andre som ønsker å øve på runder til Battle og noen som øver på trinn som de har lært i danseklasser. Variasjonen her er stor, og det vil ikke bli gitt veiledning eller instruksjoner for hva man skal øve på. En session host vil styre musikken, men deltakere forventes å aktivt spørre om råd og veiledning dersom det er behov for hjelp til å komme i gang. Den veiledningen som blir gitt her vil ikke være like detaljert som den på en Guidet Session, og det forventes i større grad at eleven observerer og forsøker å forstå bevegelsene på egenhånd. Det er derfor anbefalt å starte med Guidet Session dersom man er ny, og ikke vet helt hva en session er.

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Kasper Løberg Dahl

Kasper Løberg Dahl

Kasper startet på et dansekurs innen Hip Hop, før han senere byttet både dansestudio til RAW Dance Studio og dansestilen til break på fulltid.

Gjennom hele sitt liv har Kasper sett gleden i dans og valget på å starte på dansing falt derfor naturlig. Men det var først når Kasper startet med å danse break at han ble overbevist om at dette var noe for han.

Se mer om Kasper


System: Publishpack