Innlogging MindBody

Koreografi Litt Øvet / Øvet 14+ år

RAW Dance Studio
Olav Tryggvasons gate 39
Trondheim, TR 7011
KOREOGRAFI 14+ år
LITT ØVET / ØVET
Onsdag
18:00
60 minutter - 2150,-
Koreografi

Koreografi 2-3 er en koreografiklasse som legger vekt på utførelse av koreografi og uttrykk. Klassen starer alltid med god oppvarmning som inneholder grooves, issolasjoner og styrke. Deretter jobber man med koreografi resten av timen. Iløpet av semesteret vil man få testet ut forskjellige koreografier med forskjellig uttrykk, energi, dynamikk og attitude.

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Hulda Vestvik

Hulda Vestvik

Hulda kommer fra Verdal og har danset siden hun var 13 år.

Etter danselinja på Inderøy VGS, har hun gått på Ballett akademiet i Stockholm, Broadway Dance Center i New York og Flow Dance Education i Paris! Hulda har gått 110% inn for dansen, er en pådriver for å få til mer innen street dance i Midt-Norge og noe forteller oss at vi ikke har sett det siste av henne ennå!

Hun har vunnet flere hip hop battles og sist nå vant hun nylig Pop What You Got Trondheim Qualifier.

Se mer om Hulda

Koreografi

Med koreografi-kurs mener vi kurs som vil ha fokus på å lage koreografier for show eller video. Det vil være større fokus på presisjon, uttrykk og formasjoner i disse klassene. I korografi-kursene er læreren fri til å bruke alle elementer den har fra annen urban dans til å lage koreografier meg eget uttrykk og nivå tilpasset elevene.

New Style, Street Jazz, Jazz Funk og LA-style er navn på dansestiler som av og til er brukt om kurs som har fokus på koreografi. Så om du ser etter noen av disse stilene hos oss, kategoriserer vi det under koreografi.

Se alle koreografi-kurs

 


Facebook

Gå til Facebook-siden

Instagram

Instagram

System: Publishpack