Om RAW Dance Studio

Vi tar street dance seriøst!

Vi på RAW Dance Studio ønsker at du skal kunne danse når du har lyst til det og vårt mål er at du skal glede deg til å danse og bli trygg på din egen stil.

RAW Dance Studio er Trondheims første og Midt-Norges ledende danseskole innen street dance. Siden oppstarten i 2009 har vi kunnet tilby de dyktigste lærerne i lokalmiljøet innen sjangeren og over 100 internasjonale lærere har vært og undervist våre elever.  

RAW Dance Studio drives av Tomas Vikeland som tok over som daglig leder 1. januar 2016 etter Stein Are Gjersvik. Han har jobbet på RAW som danselærer i 6 år før det og er i tillegg styreleder i den frivillige organisasjonen Midtnorsk Urban Dans Arrangement (MUD Arrangement) som jobber for å bygge opp street dance-miljøet i Midt-Norge. Tomas tror på at profesjonalitet, kvalitet og trygghet skaper godt miljø og danseglede. Tomas mener alle skal kunne danse når de har lyst til det, og har det som grunnpilar når han driver RAW fremover.

Kontakt

For raskest mulig svar på det du lurer på, klikk spørsmålstegnet nederst til høyre.

Besøksadresse:
Olav Tryggvassons gate 39
7011 Trondheim

Telefon: 73 01 13 46

SMS-meldinger: 59 44 42 69

Facebook: Send Facebook-melding

E-post:
Melding om fravær i barneklasser og spørsmål om gjenglemte klær, mm.:
resepsjon@raw-dancestudio.no

Supportspørsmål og spørsmål om bestilling eller endring av kurs:
support@raw-dancestudio.no

Andre spørsmål / Daglig leder:
tomas@raw-dancestudio.no
NB: Forespørsler om kurs, endring, flytting eller annen support til denne e-postadressen vil bli henvist til e-postadressene ovenfor. Hvis du har et supportspørsmål som du ønsker å rette til daglig leder sender du e-postmeldingen til support@raw-dancestudio.no og starter e-posten med "Hei Tomas". Da kommer den til riktig person og samtidig i riktig system hos oss.

Åpningstider for besøk og telefon til resepsjon:
Mandag: 16:00 - 22:00
Tirsdag: 16:00 - 22:00
Onsdag: 16:00 - 22:00
Torsdag: 16:00 - 22:00
Fredag: 17:00 - 20:00
Søndag: 17:00 - 19:30

Åpningstider telefon Daglig Leder:
Alle dager: 12:00 - 16:00

Fakturaadresse og e-post:
RAW Dancestudio AS
Olav Tryggvasons Gate 39
7011 Trondheim
Org.nr.: 914 936 896
Send faktura til faktura@raw-dancestudio.no

Vi vil aller helst motta EHF-faktura.
  

Beliggenhet

RAW Dance Studio ligger midt i Trondheim sentrum  i Olav Tryggvassons gate 39. Rett ved knutepunktet for kollektivtrafikken.

Studioets dører er åpne fram til klokken 17:00 på hverdager. Etter det må alle elever og foresatte bruke en kode de får utdelt til venstre for døren til å komme inn. For de som ikke er elev eller foresatt er det en ringeklokke på veggen til høyre for døren. Når du kommer inn vil du finne studioet i kjelleretasjen. Velkommen!

    

 

 

 

 

 

Parkeringer

De blå markerte områdene er parkeringer i nærheten av RAW Dance Studio.

Kart (Google Maps)System: Publishpack