Helene Røste

Helene Røste

Helene er født og oppvokst på Helgøya og begynte å danse i 2005. Vi ble kjent med henne i 2015 når hun flyttet til Trondheim for å studere psykologi og begynte å danse på RAW Dance Studio.

Siden hun startet å danse har hun opptrådt, undervist og holdt workshops. Og for å utvikle seg innen hip hop gikk hun i 2014 et år på hip hop-linjen på Follo Folkehøgskole. Dette året på Follo folkehøgskole ga henne et innblikk i ulike hip hop stiler og en bredere forståelse for hip hop-kulturen og dens historie. Helene har vist seg som en sterk hip hop-danser gjennom alle klassene, battlene og forestillingene hun har deltatt på de siste årene. Hun er fokusert, punktlig og har blitt en av våre dyktigste hip hop dansere. Nå danser hun som medlem av Diverce Dance Crew, som for tiden er Trondheims sterkeste dansecrew.

Dette semesteret skal Helene undervise Hip hop litt øvet og Hip hop voksne nybegynner/litt øvet hos oss. I klassene til Helene vil det være fokus på å lære grunnleggende teknikk og historie, men også på å lære koreografi. Helene ønsker å gi elevene gode verktøy for å utvikle sin dans til det neste nivået, men er også svært opptatt av å utvikle dansegleden.

Send e-post:

Se alle lærere


RAW Hip hop Øvet Avansert dansevideo from RAW Dance Studio on Vimeo.

BURNITUP - Choreo by Hulda Vestvik from Hulda Kristina Løseth Vestvik on Vimeo.

hip hop ø a vår 2017 from Trine Kjøsnes on Vimeo.System: Publishpack