Voguing - FK - N2/N3 (15+ år)

RAW Dance Studio
Olav Tryggvasons gate 39
Trondheim, TR 7011
VOGUING - FK (15+ år)
N2/N3
Onsdag
19:30
75 minutter - 2500,- (15 uker)
Voguing FK

Voguing nivå 2 til 3 (litt øvet og øvet) for elever fra 15 år og opp.

Når man driver med Vogue er hovedfokuset rettet mot ens attitude, derfor vil hovedfokuset være på det å gå inn i en karakter mens man danser. Elevene vil jobbe en del med Runway (en elegant måte å bevege seg over gulvet) og poseringer. Huldas hovedretning innenfor vogue er Vogue Femme, og hun vil lære bort flere grunnsteg, teknikker  og elemeneter samt korte koreografier innenfor denne kategorien. Mot slutten av semesteret skal elevene bygge opp et energisk og elegant avslutningsnummer som vil bli vist fram under avslutningen til RAW.

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Hulda Vestvik

Hulda Vestvik

Hulda underviser i Hiphop, Vouge, Girlystyle og koreografi, og har vært en del av lærerstaben siden 2016. Hun kommer fra Verdal og har danset siden hun var 13 år. Hun har undervist i urbane stiler siden 2014 og driver sitt eget dansestudio, Huldance, på Verdal. Videre er hun medlem av Convinz og Diverce dance crew. 

Etter danselinja på Inderøy VGS gikk veien videre til Ballett akademiet i Stockholm, Broadway Dance Center i New York og Flow Dance Education i Oslo og Paris! Hulda går 110% inn for dansen, og er en pådriver for å få til mer innen streetdance i Midt-Norge. I dag er hun et kjent navn hos ulike kulturaktører i Trøndelag. 

Hun har deltatt i flere battles både i Norge og utlandet. Hun har vunnet Pop What You Got Trondheim Qualifier, samt kategorien "Virgin Vogue" på Ball of Norway 2017.

 

Mail: hulda@raw-dancestudio.no

Se mer om Hulda

Voguing

Vogue blir hovedsakelig sett på som en feminin dansestil som består av mye armbevegelser, rette linjer og poseringer. Vogue danses til house-musikk eller vogue-beats. Det er tre hovedretninger innenfor Vogue; Old Way, New Way og Vogue Fem.

Old Way fokuserer på rette linjer og tydelige poseringer som er inspirert av modellene i magasinet Vogue. New Way kan sies å være den utvidende Old Way og innebærer mer avanserte armbevegelser med overdreven fleksibilitet. Vogue Fem er den mest femininoverdrevne kategorien der det er mye mer dramatiske bevegelser, overdrevne hoftebevegelser og mye spins og dips (avslutningsposisjon på gulvet).

I hver av disse kategoriene finnes det underkategorier, der man kan jobbe med et mer maskulint uttrykk, hand performance og mer.

Les mer om dansestilen på Wikipedia...

Se alle voguing-kurs

 System: Publishpack