Voguing Litt Øvet / Øvet 16+ år

RAW Dance Studio
Olav Tryggvasons gate 39
Trondheim, TR 7011
VOGUING 16+ år
LITT ØVET / ØVET
Onsdag
19:15
75 minutter - 2450,-
Voguing

Når man driver med Vogue er hovedfokuset rettet mot ens attitude, derfor vil hovedfokuset være på det å gå inn i en karakter mens man danser. Elevene vil jobbe en del med Runway (en elegant måte å bevege seg over gulvet) og poseringer. Huldas hovedretning innenfor vogue er Vogue Femme, og hun vil lære bort flere grunnsteg, teknikker  og elemeneter samt korte koreografier innenfor denne kategorien. Mot slutten av semesteret skal elevene bygge opp et energisk og elegant avslutningsnummer som vil bli vist fram under avslutningen til RAW.

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Hulda Vestvik

Hulda Vestvik

Hulda kommer fra Verdal og har danset siden hun var 13 år.

Etter danselinja på Inderøy VGS, har hun gått på Ballett akademiet i Stockholm, Broadway Dance Center i New York og Flow Dance Education i Paris! Hulda har gått 110% inn for dansen, er en pådriver for å få til mer innen street dance i Midt-Norge og noe forteller oss at vi ikke har sett det siste av henne ennå!

Hun har vunnet flere hip hop battles og sist nå vant hun nylig Pop What You Got Trondheim Qualifier.

Se mer om Hulda

Voguing

Vogue blir hovedsakelig sett på som en feminin dansestil som består av mye armbevegelser, rette linjer og poseringer. Vogue danses til house-musikk eller vogue-beats. Det er tre hovedretninger innenfor Vogue; Old Way, New Way og Vogue Fem.

Old Way fokuserer på rette linjer og tydelige poseringer som er inspirert av modellene i magasinet Vogue. New Way kan sies å være den utvidende Old Way og innebærer mer avanserte armbevegelser med overdreven fleksibilitet. Vogue Fem er den mest femininoverdrevne kategorien der det er mye mer dramatiske bevegelser, overdrevne hoftebevegelser og mye spins og dips (avslutningsposisjon på gulvet).

I hver av disse kategoriene finnes det underkategorier, der man kan jobbe med et mer maskulint uttrykk, hand performance og mer.

Les mer om dansestilen på Wikipedia...

Se alle voguing-kurs

 System: Publishpack