Hip hop Barn 8 - 10 år

RAW Dance Studio
Olav Tryggvasons gate 39
Trondheim, TR 7011
HIP HOP BARN 8 - 10 år
Mandag
18:00
45 minutter - 1950,- (15 uker)

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Kristin Helno Herø

Kristin Helno Herø

Kristin underviser flere klasser i Hiphop hos oss. Hun kommer fra Bærum og har danset der siden hun var 8 år gammel. Hun har holdt på med mange stiler som jazz, moderne, ballett og hiphop. Høsten 2017 gikk hun på Flow Dance Academy i Oslo og studerte street-dans, før hun fortsatte studiet på Flow Dance Academy i Paris våren 2018. Hun har undervist i Hiphop hos NTNUI dans og studerer Kybernetikk og robotikk på NTNU. Selv danser hun urbane stiler med hovedfokus på hiphop og house.

Se mer om Kristin

Maiken Mæhle

Maiken underviser barn i Hiphop hos oss, og er i tillegg danseassistent. Hun har tidligere undervist hos Danseriet, og er en av våre mest engasjerte elever. Hun har danset siden 2011 og har vært innom Locking og Popping, men driver i dag hovedsakelig med Hiphop, Afrobeats, House og Vogue. 

Hun har vært med i Diverce siden 2018 og har battlet med dem på Battle of the South i Kristiansand (2018). I tillegg var hun med da Diverce vant showcase-konurransen under Urban Moves 2019. Hun har battlet siden 2013 og har kommet til finaler ved flere anledninger, deriblant Hiphop battle på ISAK Kultursenter (2014). Hun var også i semifinalen under RAW Dance Festival 3vs3 allstyles battle i 2019. 

Sammen med Diverce har hun også tatt flere oppdrag. Hun har danset på Gatefæst (2018) og vært på oppdrag for Morrocan Oil (2018). Som utøvende danser har hun vært danser i en reportasje hos Newton sammen med RAW-tassan (2015).

 
Se mer om Maiken

Hip hop

Hip hop-dans refererer til dansestiler som blir danset til hip hop-musikk, eller som har utviklet seg som en del av hip hop-kulturen. Dette inkluderer et bredt spekter av stilarter, blant annet breaking, locking og popping som ble utviklet på 1970-tallet av afroamerikanere og latinamerikanere. Hva som skiller hip hop-dans fra andre danseformer er at danserne freestyler (improviserer) ofte og at hip hop-danserne engasjerer seg i «danse-battles». Uformelle freestyle-sessions og battles er som oftest gjort i en cipher, «en sirkulær danseplass som danner seg naturlig når dansingen begynner». Disse tre elementene – freestyling, battles og ciphers er nøkkelkomponenter i hip hop-dans.

Les mer på Wikipedia...

Se alle hip hop-kurs

 System: Publishpack