Hip hop Barn 8 - 10 år

RAW Dance Studio
Olav Tryggvasons gate 39
Trondheim, TR 7011
HIP HOP BARN 8 - 10 år
Mandag
18:00
45 minutter - 1950,- (15 uker)

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Marie Olsen-Bye

Marie Olsen-Bye

Marie Olsen-Bye skal undervise i Hiphop hos oss. Hun kommer fra Dombås og har danset i mange år.

Marie startet med swing som barn, men gikk senere over til Hiphop. I Lesja-Dovre Danseteam har hun undervist i hiphop og showdans for barn og unge siden 2013. I 2017 deltok hun som koreograf og danser med innslag på NRKs Sommertoget (Dombås). Eller har hun selv vært i konkurransemiljøet, deltatt i battles og trent egen konkurransegruppe.

I 2018 gikk Marie på Flow Dance Academy i Oslo hvor hun studerte urbane dansestiler, før hun fortsatte tre måneder i Paris våren 2019. Hovedstilen hennes er Hiphop.

Se mer om Marie

Maiken Mæhle

Maiken underviser barn i Hiphop hos oss, og er i tillegg danseassistent. Hun har tidligere undervist hos Danseriet, og er en av våre mest engasjerte elever. Hun har danset siden 2011 og har vært innom Locking og Popping, men driver i dag hovedsakelig med Hiphop, Afrobeats, House og Vogue. 

Hun har vært med i Diverce siden 2018 og har battlet med dem på Battle of the South i Kristiansand (2018). I tillegg var hun med da Diverce vant showcase-konurransen under Urban Moves 2019. Hun har battlet siden 2013 og har kommet til finaler ved flere anledninger, deriblant Hiphop battle på ISAK Kultursenter (2014). Hun var også i semifinalen under RAW Dance Festival 3vs3 allstyles battle i 2019. 

Sammen med Diverce har hun også tatt flere oppdrag. Hun har danset på Gatefæst (2018) og vært på oppdrag for Morrocan Oil (2018). Som utøvende danser har hun vært danser i en reportasje hos Newton sammen med RAW-tassan (2015).

 

Maiken: maiken@raw-dancestudio.no

 
Se mer om Maiken

Hip hop

Hip hop-dans refererer til dansestiler som blir danset til hip hop-musikk, eller som har utviklet seg som en del av hip hop-kulturen. Dette inkluderer et bredt spekter av stilarter, blant annet breaking, locking og popping som ble utviklet på 1970-tallet av afroamerikanere og latinamerikanere. Hva som skiller hip hop-dans fra andre danseformer er at danserne freestyler (improviserer) ofte og at hip hop-danserne engasjerer seg i «danse-battles». Uformelle freestyle-sessions og battles er som oftest gjort i en cipher, «en sirkulær danseplass som danner seg naturlig når dansingen begynner». Disse tre elementene – freestyling, battles og ciphers er nøkkelkomponenter i hip hop-dans.

Les mer på Wikipedia...

Se alle hip hop-kurs

 System: Publishpack