Hip hop Litt Øvet 13 - 16 år

RAW Dance Studio
Olav Tryggvasons gate 39
Trondheim, TR 7011
HIP HOP 13 - 16 år
LITT ØVET
Tirsdag
19:45
60 minutter - 2150,-

Dette er en klasse for de som har gått minst et års kurs med hip hop dans. Det forventes at elevene kan grunntrinnene i hip hop og hvordan man danser til hip hop musikk. Denne klassen legger mer vekt på gjennomføring av bevegelser, musikkforståelse og projisering.

 

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Helene Røste

Helene Røste

Helene er født og oppvokst på Helgøya og begynte å danse i 2005. Vi ble kjent med henne i 2015 når hun flyttet til Trondheim for å studere psykologi og begynte å danse på RAW Dance Studio.

Siden hun startet å danse har hun opptrådt, undervist og holdt workshops. Og for å utvikle seg innen hip hop gikk hun i 2014 et år på hip hop-linjen på Follo Folkehøgskole. Dette året på Follo folkehøgskole ga henne et innblikk i ulike hip hop stiler og en bredere forståelse for hip hop-kulturen og dens historie. Helene har vist seg som en sterk hip hop-danser gjennom alle klassene, battlene og forestillingene hun har deltatt på de siste årene. Hun er fokusert, punktlig og har blitt en av våre dyktigste hip hop dansere. Nå danser hun som medlem av Diverce Dance Crew, som for tiden er Trondheims sterkeste dansecrew.

Dette semesteret skal Helene undervise Hip hop litt øvet og Hip hop voksne nybegynner/litt øvet hos oss. I klassene til Helene vil det være fokus på å lære grunnleggende teknikk og historie, men også på å lære koreografi. Helene ønsker å gi elevene gode verktøy for å utvikle sin dans til det neste nivået, men er også svært opptatt av å utvikle dansegleden.

Se mer om Helene

Hip hop

Hip hop-dans refererer til dansestiler som blir danset til hip hop-musikk, eller som har utviklet seg som en del av hip hop-kulturen. Dette inkluderer et bredt spekter av stilarter, blant annet breaking, locking og popping som ble utviklet på 1970-tallet av afroamerikanere og latinamerikanere. Hva som skiller hip hop-dans fra andre danseformer er at danserne freestyler (improviserer) ofte og at hip hop-danserne engasjerer seg i «danse-battles». Uformelle freestyle-sessions og battles er som oftest gjort i en cipher, «en sirkulær danseplass som danner seg naturlig når dansingen begynner». Disse tre elementene – freestyling, battles og ciphers er nøkkelkomponenter i hip hop-dans.

Les mer på Wikipedia...

Se alle hip hop-kurs

 

Få nyheter på e-post

Se tidligere utsendte meldinger

Facebook

Gå til Facebook-siden

Instagram


System: Publishpack