Hip hop Superkids 5 - 7 år

RAW Dance Studio
Olav Tryggvasons gate 39
Trondheim, TR 7011
HIP HOP SUPERKIDS 5 - 7 år
Mandag
17:00
45 minutter - 1950,- (15 uker)
Hip hop Superkids

På dette kurset vil barna bli introdusert for noen hip hop elementer som grunnleggende trinn som passer denne aldersgruppen, litt bounce og groove og hvordan man kan freestyle dans. Her er det mye fokus på å bli kjent med mulighetene ved sin egen kropp, rommet og musikken slik at barna holder på kreativiteten og utforskingen i møte med dansen. Dette gjøres på en leken måte og målet er at elevene skal oppleve dansetreningene og dansingen i seg selv som morsomme, trygge og litt utfordrende. Det vil også bli en del fokus på sosiale øvelser slik at elevene kan bli kjent med hverandre og lære seg til at dans også er sosialt. Vi vil også lære litt koreografi slik at elevene har noe å vise frem og lærer seg dans satt i system. Her er det muligheter for mye moro, lek, utforsking og utvikling gjennom dans generelt og hip hop spesielt. Alt tilpasset til aldersgruppen og den gruppen barn som kommer det spesifikke semesteret.

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Maiken Mæhle

Maiken underviser barn i Hiphop hos oss, og er i tillegg danseassistent. Hun har tidligere undervist hos Danseriet, og er en av våre mest engasjerte elever. Hun har danset siden 2011 og har vært innom Locking og Popping, men driver i dag hovedsakelig med Hiphop, Afrobeats, House og Vogue. 

Hun har vært med i Diverce siden 2018 og har battlet med dem på Battle of the South i Kristiansand (2018). I tillegg var hun med da Diverce vant showcase-konurransen under Urban Moves 2019. Hun har battlet siden 2013 og har kommet til finaler ved flere anledninger, deriblant Hiphop battle på ISAK Kultursenter (2014). Hun var også i semifinalen under RAW Dance Festival 3vs3 allstyles battle i 2019. 

Sammen med Diverce har hun også tatt flere oppdrag. Hun har danset på Gatefæst (2018) og vært på oppdrag for Morrocan Oil (2018). Som utøvende danser har hun vært danser i en reportasje hos Newton sammen med RAW-tassan (2015).

 

Maiken: maiken@raw-dancestudio.no

 
Se mer om Maiken

Sukvinder ‘Suki’ Kaur Nijjer

Sukvinder ‘Suki’ Kaur Nijjer

Suki underviser i Waacking som den eneste i Trøndelag, og hun har vært en del av lærerstaben siden 2016. Hun er også assistent i ulike barneklasser og PR-ansvarlig på studioet. Suki startet med streetdance i 2010 og har vært innom flere ulike stiler, deriblant Hiphop, men har siden 2013 fokusert på Waacking. 

Hun har som utøvende danser opptrådt på Nobels fredspriskonsert som danser for gruppa "Girls of the World" (2013), på Dansens hus i Oslo og Prinsen kino i Trondheim. Hun har også vært med i UKM Oslo-finalen med SubsDans Crew og danset i underholdningsprogrammet Norges smarteste som gikk på NRK i 2015. Suki reiser både til Oslo og utlandet for å ta klasser med noen av de fremste waackerne i Europa. Hun har for eksempel vært på All European Waacking Festival i Paris 2019, The Waack off i Düsseldorf 2018 og Hyper Week 2019.

 

Mail: suki@raw-dancestudio.no

Se mer om Suki

Hip hop

Hip hop-dans refererer til dansestiler som blir danset til hip hop-musikk, eller som har utviklet seg som en del av hip hop-kulturen. Dette inkluderer et bredt spekter av stilarter, blant annet breaking, locking og popping som ble utviklet på 1970-tallet av afroamerikanere og latinamerikanere. Hva som skiller hip hop-dans fra andre danseformer er at danserne freestyler (improviserer) ofte og at hip hop-danserne engasjerer seg i «danse-battles». Uformelle freestyle-sessions og battles er som oftest gjort i en cipher, «en sirkulær danseplass som danner seg naturlig når dansingen begynner». Disse tre elementene – freestyling, battles og ciphers er nøkkelkomponenter i hip hop-dans.

Les mer på Wikipedia...

Se alle hip hop-kurs

 System: Publishpack