Hip hop Voksne Nybegynner / Litt Øvet 20+ år

RAW Dance Studio
Olav Tryggvasons gate 39
Trondheim, TR 7011
HIP HOP VOKSNE 20+ år
NYBEGYNNER / LITT ØVET
Mandag
20:45
75 minutter - 2450,- (15 uker)

Denne klassen er for alle som er 20 år og eldre, og som ønsker å danse hip hop. Kurset er for de som har danset litt før, men også de som prøver hip hop for første gang. Kvinner og menn i alle aldre er velkomne her! I klassen vil det være fokus på å lære grunntrinn, i tillegg til at klassen vil bestå av koreografi. I denne klassen prøver vi å dyrke dansegleden og ha det gøy, samtidig som vi blir bedre til å danse hip hop!

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Kristin Helno Herø

Kristin Helno Herø

Kristin underviser flere klasser i Hiphop hos oss. Hun kommer fra Bærum og har danset der siden hun var 8 år gammel. Hun har holdt på med mange stiler som jazz, moderne, ballett og hiphop. Høsten 2017 gikk hun på Flow Dance Academy i Oslo og studerte street-dans, før hun fortsatte studiet på Flow Dance Academy i Paris våren 2018. Hun har undervist i Hiphop hos NTNUI dans og studerer Kybernetikk og robotikk på NTNU. Selv danser hun urbane stiler med hovedfokus på hiphop og house.

Se mer om Kristin

Hip hop

Hip hop-dans refererer til dansestiler som blir danset til hip hop-musikk, eller som har utviklet seg som en del av hip hop-kulturen. Dette inkluderer et bredt spekter av stilarter, blant annet breaking, locking og popping som ble utviklet på 1970-tallet av afroamerikanere og latinamerikanere. Hva som skiller hip hop-dans fra andre danseformer er at danserne freestyler (improviserer) ofte og at hip hop-danserne engasjerer seg i «danse-battles». Uformelle freestyle-sessions og battles er som oftest gjort i en cipher, «en sirkulær danseplass som danner seg naturlig når dansingen begynner». Disse tre elementene – freestyling, battles og ciphers er nøkkelkomponenter i hip hop-dans.

Les mer på Wikipedia...

Se alle hip hop-kurs

 System: Publishpack