House (13+ år) -
Tomas Vikeland
[FK: N1/N2]

RAW Dance Studio
Olav Tryggvasons gate 39
Trondheim, TR 7011
HOUSE - FK (13+ år)
N1/N2
Tirsdag
19:15
70 minutter

House nivå 1 til 2 (nybegynner og litt øvet) for elever fra 13 år og opp.

På dette kurset blir det fokus på god musikk, god feeling, super stemning og mye svette. Forutsetningen for å bli med er at du har lyst til å danse, bli kjent med nye mennesker og ikke har noe i mot god musikk og dype rytmer. Klassen passer også for deg som har danset før og ønsker å prøve noe nytt. Du vil lære grunntrinn i house, teknikker, hvordan du danser til house-musikk og hvordan man kan danse med hverandre på fest og diskotek.

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Tomas Vikeland

Tomas Vikeland

Tomas har alltid vært glad i musikk og sport, men det var først da han oppdaget street dance-miljøet i 2007 at han falt for street dancen. Hans nysgjerrighet på det sosiale, kulturen og nye måter å tolke musikk og bevege seg gjorde at han raskt begynte å reise ut for å lære seg mer.

I dag er Tomas en aktiv utøver innen hip hop, popping, locking og house og har over 10 års erfaring med undervisning av disse dansestilene. Han sørger for å gi nøyaktig og riktig informasjon om dansen og kulturen som omringer den. Han har som mål å inspirere unge og gamle til å danse mer, og ønsker å gjøre sine elever til selvstendige dansere, med kunnskapen og verktøyene de trenger for å utvikle seg videre etter klassen.

Han verdsetter mangfoldighet og setter gjensidig respekt mellom elever, lærere og dansere høyt. Han har øye for detaljer og kommer med relevant og konstruktiv kritikk i tråd med dansestilen som øves. Hans danseklasser består som regel av varierte øvelser, oppgaver og leker for å gi elevene en bred forståelse av dansen og kulturen, og for å -- viktigst av alt -- ha det GØY!

Se NRK Newton sin episode om Popping

 

Mail: tomas@raw-dancestudio.no

Se mer om Tomas

House

Se alle house-kurs

 System: Publishpack