Koreografi (16+ år) -
Hulda Vestvik
[K: N3]

RAW Dance Studio
Olav Tryggvasons gate 39
Trondheim, TR 7011
KOREOGRAFI - K (16+ år)
N3
Onsdag
16:15
70 minutter
Koreografi K

Koreografi nivå 3 (øvet) for elever fra 16 år og opp.

Koreografi 3 er en klasse der du må kunne ta koreografi kjapt og ha en god kunnskap innen andre Streetdance-stiler. Stilen på hver koreografi kan variere veldig, noen ganger vil man jobbe med uttrykk og attitude som er sjarmerende og leken, andre ganger vil man jobbe med sin indre demon. Vi vil også jobbe med hvilke uttrykk og hvilken energi man bruker om man opptrer på en scene og hvilke uttrykk man legger vekt på i en koreografert filminnspilling.

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Hulda Vestvik

Hulda Vestvik

Hulda underviser i Hiphop, Vouge, Girlystyle og koreografi, og har vært en del av lærerstaben siden 2016. Hun kommer fra Verdal og har danset siden hun var 13 år. Hun har undervist i urbane stiler siden 2014 og driver sitt eget dansestudio, Huldance, på Verdal. Videre er hun medlem av Convinz og Diverce dance crew. 

Etter danselinja på Inderøy VGS gikk veien videre til Ballett akademiet i Stockholm, Broadway Dance Center i New York og Flow Dance Education i Oslo og Paris! Hulda går 110% inn for dansen, og er en pådriver for å få til mer innen streetdance i Midt-Norge. I dag er hun et kjent navn hos ulike kulturaktører i Trøndelag. 

Hun har deltatt i flere battles både i Norge og utlandet. Hun har vunnet Pop What You Got Trondheim Qualifier, samt kategorien "Virgin Vogue" på Ball of Norway 2017.

Se mer om Hulda

Koreografi

Se alle koreografi-kurs

 System: Publishpack