Koreografi Øvet avansert 16+ år

RAW Dance Studio
Olav Tryggvasons gate 39
Trondheim, TR 7011
KOREOGRAFI 16+ år
ØVET AVANSERT
Onsdag
19:30
75 minutter - 2450,-
Koreografi

Hip hop Øvet avansert passer best for de mest motiverte og disiplinerte danserne som ønsker å satse på hip hop dans og er klar for å ta det neste steget. I kursene vil de jobbe med å gi en dypere forståelse innen hip hop, både i musikk og dans. Og jobbe med teknikk, kreativitet og koreografi ut fra det.

I Hulda sine klasser legge fokus på uttrykk - Hvordan kan man forbedre sin dans og koreografi til et høyere nivå med hjelp av fysiske uttrykk i bevegelsene, og hvordan ansiktet kan hjelpe på utførelse og følelser til bevegelsene. Dans er mye mer enn bare steg, dans er også en følelse. Her vil man jobbe med hvilke uttrykk og hvilken energi man bruker om man opptrer på en scene og hvilke uttrykk man legger vekt på i en koreografert filminnspilling.

Trine vil i sine klasser legge mer vekt på teknikk og hvordan bruke den kreativt til å finne nye veier, både til egen stil og egen koreografering. Det vil også være stor fokus på selve utførelsen av ulike grooves og steg i hip hop dansen. Gjennom ulike øvelser, combos og koreografier vil denne klassen hjelpe danserne øke verdien i dansen. Målet med denne klassen er å hjelpe deg til bli en sterkere danser hvor du blir tryggere innenfor improvisajon og kjenne din egen stil som danser bedre.

Man trenger ikke ta begge klassene, men man vil få et større utbytte med å ta begge ettersom Trine og Hulda kommer til å samarbeide for å gi de som tar begge klassene bedre oppfølging og kontinuitet. Klassen tar maks 16 elever for å gi elevene best mulig oppfølging, og elever som ønsker å ta begge er prioritert.

Vil man være en øvet avansert-danser trenger man kunnskap til dansen og hip hop-kulturen. Vi vil jobbe mye med å gi elevene en sterk trygghet til hip hop-dansen og kulturen i seg selv. Det blir et hardt semester der det kreves mer av elevene både i og utenom studio.

For å melde deg på dette kurset trenger du å gå et annet i tillegg.

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Hulda Vestvik

Hulda Vestvik

Hulda kommer fra Verdal og har danset siden hun var 13 år.

Etter danselinja på Inderøy VGS, har hun gått på Ballett akademiet i Stockholm, Broadway Dance Center i New York og Flow Dance Education i Paris! Hulda har gått 110% inn for dansen, er en pådriver for å få til mer innen street dance i Midt-Norge og noe forteller oss at vi ikke har sett det siste av henne ennå!

Hun har vunnet flere hip hop battles og sist nå vant hun nylig Pop What You Got Trondheim Qualifier.

Se mer om Hulda

Koreografi

Med koreografi-kurs mener vi kurs som vil ha fokus på å lage koreografier for show eller video. Det vil være større fokus på presisjon, uttrykk og formasjoner i disse klassene. I korografi-kursene er læreren fri til å bruke alle elementer den har fra annen urban dans til å lage koreografier meg eget uttrykk og nivå tilpasset elevene.

New Style, Street Jazz, Jazz Funk og LA-style er navn på dansestiler som av og til er brukt om kurs som har fokus på koreografi. Så om du ser etter noen av disse stilene hos oss, kategoriserer vi det under koreografi.

Se alle koreografi-kurs

 

Få nyheter på e-post

Se tidligere utsendte meldinger

Facebook

Gå til Facebook-siden

Instagram


System: Publishpack