Koreografi Øvet / Øvet avansert 16+ år

RAW Dance Studio
Olav Tryggvasons gate 39
Trondheim, TR 7011
KOREOGRAFI 16+ år
ØVET / ØVET AVANSERT
Onsdag
18:00
75 minutter - 2450,-
Koreografi

Koreografi 3-4 er en klasse kun åpen for elever som har fått godkjennelse av Hulda for å delta. Man kan komme på prøvetime der Hulda vil evaluere om du får delta videre. Koreografi 3-4 er en klasse der du må kunne ta koreografi kjapt og ha en god kunnskap innen andre Streetdance-stiler. Stilen på hver koreografi kan variere veldig, noen ganger vil man jobbe med uttrykk og attitude som er sjarmerende og leken, andre ganger vil man jobbe med sin indre demon. Vi vil også jobbe med hvilke uttrykk og hvilken energi man bruker om man opptrer på en scene og hvilke uttrykk man legger vekt på i en koreografert filminnspilling.

NB! For å være elev i koreografi 3-4 forventes et høyt nivå, arbeidsinnsats og høy motivasjon. Første time blir en audition. Der holder Hulda en vanlig klasse, mens det vil være to andre lærere tilstede for å evaluere elevene. Ikke vær redd for å prøve, det kan hende dette er klassen for deg!

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Hulda Vestvik

Hulda Vestvik

Hulda kommer fra Verdal og har danset siden hun var 13 år.

Etter danselinja på Inderøy VGS, har hun gått på Ballett akademiet i Stockholm, Broadway Dance Center i New York og Flow Dance Education i Paris! Hulda har gått 110% inn for dansen, er en pådriver for å få til mer innen street dance i Midt-Norge og noe forteller oss at vi ikke har sett det siste av henne ennå!

Hun har vunnet flere hip hop battles og sist nå vant hun nylig Pop What You Got Trondheim Qualifier.

Se mer om Hulda

Koreografi

Med koreografi-kurs mener vi kurs som vil ha fokus på å lage koreografier for show eller video. Det vil være større fokus på presisjon, uttrykk og formasjoner i disse klassene. I korografi-kursene er læreren fri til å bruke alle elementer den har fra annen urban dans til å lage koreografier meg eget uttrykk og nivå tilpasset elevene.

New Style, Street Jazz, Jazz Funk og LA-style er navn på dansestiler som av og til er brukt om kurs som har fokus på koreografi. Så om du ser etter noen av disse stilene hos oss, kategoriserer vi det under koreografi.

Se alle koreografi-kurs

 System: Publishpack