Våre lærere

Vi er så heldig å kunne tilby våre elever de beste street dance-lærerne i Midt-Norge!

Tomas Vikeland

Tomas Vikeland

Tomas er den mest allsidige street-danseren i Midt-Norge, og underviser både unge og gamle i popping, locking, breaking og hip hop!

Han startet sin dansekarriere med breakdance som var en naturlig videreføring av hans mangeårige trening innen turn. I breakemiljøet fant han også en fascinasjon for Locking og Popping. Disse dansestilene plukket han raskt opp og veien fra disse stilene til Hiphop og House kom helt naturlig.  Tomas har vært primus motor for Hiphop Freestyle- og Battle-miljøet i Trondheim og bruker ofte teknikker og innspirasjon fra denne formen for læring i sine klasser. Han er også initsiativtager og leder for Midtnorsk Urban Dans Arrangement som arrangerer dansekvelder på Kultursenteret ISAK med gjevne mellomrom.

Se NRK Newton sin episode om Popping

Se mer om Tomas

Hulda Vestvik

Hulda Vestvik

Hulda kommer fra Verdal og har danset siden hun var 13 år.

Etter danselinja på Inderøy VGS, har hun gått på Ballett akademiet i Stockholm, Broadway Dance Center i New York og Flow Dance Education i Paris! Hulda har gått 110% inn for dansen, er en pådriver for å få til mer innen street dance i Midt-Norge og noe forteller oss at vi ikke har sett det siste av henne ennå!

Hun har vunnet flere hip hop battles og sist nå vant hun nylig Pop What You Got Trondheim Qualifier.

Se mer om Hulda

Emilie Ottesen

Emilie Ottesen

Emilie har vært hip hop-lærer på Raw siden 2015, og viser stadig et stort engasjement for å spre danseglede til barn og unge. Emilie oppdaget dansen selv da hun var 9 år og har siden gått på danselinja på vgs., folkehøyskole, og Bårdar danseinstitutt og vært med på en rekke forestillinger og battles i stiler innenfor både scenedans og streetdans. Emilie har siden hun kom til Trondheim i 2012 vært en av pådriverne for å spre dansestilen waacking til byen, sammen med Suki.

I klassene sine har Emilie fokus på å finne egen groove, lære å improvisere/freestyle og gjøre koreografier på en uttrykksfull måte, og alt i et utfordrende og morsomt format. Med sin erfaring fra stiler som moderne og jazz har hun et ekstra fokus på uttrykk og formidling i streetdansen. Målet er at elevene skal oppdage dansens mange positive sider både fysisk og personlig, og at de skal utvikle seg til helhetlige, individuelle dansere uansett ambisjonsnivå.

Emilie er snart ferdigutdannet lektor i samfunnsfag, og den pedagogiske kunnskapen er noe hun også er nøye med å ta med seg inn i sine danseklasser. Elevene kan forvente stor variasjon i timene med mange ulike oppgaver for å utvikle seg som dansere, uansett alder og nivå.

Se mer om Emilie

Gunnhild Husdal Landrø

Gunnhild Husdal Landrø

Gunnhild er født og oppvokst i Orkdal og startet med jazzballett og freestyle discojazz i ung alder. Hun underviste etter hvert selv i freestyle discojazz og barnedans, før hun flyttet for å gå danselinja ved Idrettsskolen Numedal folkehøgskole. Påløpende fulgte 3 år med utdanning ved Bårdar Akademiet i Oslo, der hun studerte musikaldans og gikk påbygningsåret ”Bårdar international”. Hun har jobbet som danselinjelærer ved Idrettsskolen Numedal folkehøgskole og hatt flere dansekurs og workshops opp gjennom årene. Stilene Gunnhild har vært innom er hip hop, house, locking, jazz, moderne, klassisk ballett, stepp, musikaldans, bugg, boogie woogie og folkeswing. I tillegg har hun konkurrert på profesjonelt nivå i flere av swingformene. Gunnhild har hatt diverse show-oppdrag som sanger, skuespiller og danser. Hun er også med i dansegruppen Funky T-Town fra Trondheim, som for det meste danser funk relaterte stiler.

Se mer om Gunnhild

Ida Skaret Fjøseide

Ida Skaret Fjøseide

Ida Skaret Fjøseide har over 20- års erfaring fra undervisning i dans og gruppetrening. Hun har presentert på ulike conventioner i både inn- og utland og var tidligere en del av Team Nike Norge. Hun underviste i hip hop, men ble bitt av Dancehall-basillen på en av sine reiser, og hun er i dag en av pionerene for å utvilke dancehall-miljøet i Trondheim. Hun er aktiv i dansemiljøet i Trondheim og ønsker at dancehall skal få en større del av freestyle-miljøet i Trondheim og Norge.

En av hennes visjoner er å få fram originale dansere, og jobber for at de skal finne noe særegent i uttrykket sitt. Hun har også stor tro på at elever som trives sammen utvikler seg mer, og dette vektlegger hun spesielt i hvordan hun underviser sine barneklasser. Ida er utdannet lærer og har også en bachelorgrad i Idrett. Hun har god kunnskap om hvordan en bør trene i forhold til danseutvikling. Hun underviser i Dancehall og hip hop.

Se mer om Ida

Trine Torset Kjøsnes

Trine Torset Kjøsnes

Trine har undervist i Afro-dancehall, Girlystyle og Hip hop for unge og gamle på RAW. 2015/16 gikk hun studiet Five-Styles på Åsa folkehøgskole i Sverige for å få en dyp kunnskap om dansestilene hun brenner for! Og hun har høstet mye erfaring fra battles, workshops og andre dansearrangmeneter hun har deltatt på i denne perioden. Vi gleder oss utrolig til de nye kursene hun skal ha på RAW Dancestudio nå som hun er ferdig der!

Trine har danset hip hop i over 7 år, men denne jenta er en allsidig og danser også i andre stiler som: House, Locking, Popping, Waacking og Dancehall.

Hun satser fullt og helt på dansen og har vunnet flere battles i forskjellige stiler i Norge. Hun er også nestleder i Midtnorsk Urban Dans, og er svært aktiv innenfor dansemiljøet her i Trondheim.

Se mer om Trine

Sukvinder ‘Suki’ Kaur Nijjer

Sukvinder ‘Suki’ Kaur Nijjer

Sukvinder aka Suki er en sprudlende glad danser! Hun underviser i klubbdansen “Waacking” og er assistent i noen av våre barneklasser. 

Suki er 21 år gammel og psykologistudent ved NTNU her i Trondheim. Før hun flyttet hit danset hun mye på SubsDans i Oslo, og dansehistorien hennes begynte der i 2010 da hun oppdaget Hiphop. Frem til i dag har hun prøvd ut både Hiphop, House og Popping, men det var Waacking som ble den store lidenskapen. 

Fra Oslo kommer hun ikke helt tomhendt. I tillegg til alle årene med klasser som hun har tatt har hun også vært med i SubsDans crew, som hun har opptrådt og battlet med. Bak seg har hun blant annet Oslo-finalen i UKM (2013) og opptreden på Dansens hus i Oslo i anledning Dansens dager (2013). Den lista er lang!

2014: 

  • Danset for “Girls of the World” på Nobels fredspriskonsert. 
  • Vinner av Subsdans’ 2vs2 allstyles battle.

2015: 

  • Vinner av Midtnorsk Urban Dans’ 2vs2 funk allstyles battle.

2017:

  • Kvartfinalist i 1vs1 Waacking battle under Ball of Norway. 

 

Se mer om Suki

Kim ‘Kimbo’ Winberg

Kim ‘Kimbo’ Winberg

Kim kommer fra Oslo og har danset break i 15 år. Han er med i break crewet Floorists, og break klikken Roachez. I 2007 var han med i konkurransen Battle Of The Year. Har fokus på overganger og eksplosivitet i sin stil.

Se mer om Kim

Hanne ‘Remote’ Kauko

Hanne ‘Remote’ Kauko

Hanne kommer fra Finland, har danset siden 1998 og siden 2003 har hun fokusert på breaking. Hun deltar aktivt på battles og jams i Norge og Europa, og har gjennom årene deltatt på flere battles rundt i Europa, USA og Australia. Hun har to andreplasser i Finsk mesterskap i breaking. På Urban Moves i Oslo i juni i år kvalifiserte hun som eneste kvinne blant åtte beste breakere fra flere internasjonale og norske breakere. Hanne har vært med på flere forestillinger i Finland med crewet Rancid Rockers og i Trondheim med 8bit crew, og høsten 2011 og 2012 turnerte hun med sirkus-/break-forestillingen Purpalizer i Trondheim i regi av Den kulturelle skolesekken . Hanne har undervist i breaking siden 2010. Til daglig jobber hun som forsker hos SINTEF Energi AS .

Se mer om Hanne

Helene Røste

Helene Røste

Helene er en av våre nye lærere dette semesteret! Helene er født og oppvokst på Helgøya og begynte å danse i 2005. Vi ble kjent med henne i 2015 når hun flyttet til Trondheim for å studere psykologi og begynte å danse på RAW Dance Studio.

Siden hun startet å danse har hun opptrådt, undervist og holdt workshops. Og for å utvikle seg selv innen hip hop søkte hun i 2014 opp den eneste folkehøyskolen som tilbød hip hop da, og gikk et år der. Dette året på Follo folkehøgskole ga henne et innblikk i ulike hip hop stiler og en bredere forståelse for hip hop-kulturen og dens historie.

Helene har vist seg som en sterk hip hop-danser gjennom alle klassene, battlene og forestillingene hun har deltatt på de siste årene. I år vant Helene, sammen med Ingrid, battelen på RAW's siste sommeravslutning. Hun er fokusert, punktlig og har blitt en av våre dyktigste hip hop dansere. Nå danser hun som medlem av Diverce Dance Crew og skal undervise Hip hop Litt øvet hos oss.

Vi gleder oss veldig til å starte neste semester sammen med Helene.

Se mer om Helene

Jonas Elisabethsønn Antonsen

Jonas Elisabethsønn Antonsen

Jonas har vært en av våre mest fokuserte elever, han hjelper til med å holde ro i klassene, organisere arrangementer og er også en av våre faste resepsjonister.

Jonas er er 17 år og har stor glede for dans og skuespill, han startet å danse da han var 11 år og har danset break dance, popping, locking og house aktivt siden da. Han deltar aktivt på battles både i Trondheim og Oslo og har vært med på mange danseshow. Han er medlem av dansegruppene RAW B-boys og RAW Poppers som består at de beste unge breakerne og popperne i Trøndelag. De tar på seg både koreograferte show og freestyle-show.

I tillegg til dans brenner han for skuespill og har et stort ønske om å bli skuespiller. Han går drama på Charlottenlund VGS og er aktivt med på lokale oppsetninger.

Jonas skal dette semesteret være assistent på gruppen Break Barn.

Se mer om Jonas

June Andrea Hollund

June Andrea Hollund

June er i fra Trondheim, og har danset alt fra streetdans til scenedans. Hun har studert dans ved Trøndertun folkehøyskole og Norges dansehøyskole i Oslo. Hun legger stor vekt på å ha et godt miljø i danseklassen og tilpasser timen etter elevenes nivå.

Se mer om June

Få nyheter på e-post

Se tidligere utsendte meldinger

Facebook

Instagram


System: Publishpack