Locking Åpent nivå 13+ år

RAW Dance Studio
Olav Tryggvasons gate 39
Trondheim, TR 7011
LOCKING 13+ år
ÅPENT NIVå
Torsdag
19:30
60 minutter - 2150,-

På dette kurset vil vi fokusere på og lære oss alle basics innenfor stilen og kjenne på hvilken groove vi bruker.

Locking er en dansestil som er preget av mye energi og utrykk så dette skal vi også leke oss masse med i klassene. Gjennom ulike trinn-kombinasjoner og improvisasjons øvelser vil vi kunne få en bedre forståelse av hva locking er i slutten av semesteret.

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Tomas Vikeland

Tomas Vikeland

I tillegg til å være daglig leder på Raw, underviser også Tomas gamle og unge i poppinglockinghouse og hip hop.

Tomas startet sin dansekarriere i 2007 med breakdance som var en naturlig videreføring av hans mangeårige trening innen turn. I breakemiljøet fant han også en fascinasjon for Locking og Popping. Disse dansestilene plukket han raskt opp og veien fra disse stilene til Hip hop og House kom helt naturlig. Tomas har vært primus motor for Hip hop Freestyle- og Battle-miljøet i Trondheim og bruker ofte teknikker og inspirasjon fra denne formen for læring i sine klasser.

Se NRK Newton sin episode om Popping

Se mer om Tomas

Locking

Locking er en funk-dansestil, som i dag er forbundet med hip hop. Navnet er basert på konseptet av å låse bevegelsene, som går ut på frysing av en rask bevegelse og «låse» den i en bestemt posisjon, og holde den posisjonen i en kort stund og deretter fortsette i samme hastighet som før. Dansen inneholder raske arm- og håndbevegelser, kombinert med mer avslappede hofter og ben. Bevegelsene er generelt ganske store og overdrevet, og ofte veldig rytmisk og tett synkronisert med musikken.

Les mer om locking på Wikipedia...

Se alle locking-kurs

 

Få nyheter på e-post

Se tidligere utsendte meldinger

Facebook

Gå til Facebook-siden

Instagram


System: Publishpack