Locking - FK - ÅN (13+ år)

RAW Dance Studio
Olav Tryggvasons gate 39
Trondheim, TR 7011
LOCKING - FK (13+ år)
ÅN
Mandag
19:45
60 minutter - 2200,- (15 uker)

Locking åpent nivå for elever fra 13 år og opp.

På dette kurset vil vi fokusere på og lære oss alle basics innenfor stilen og kjenne på hvilken groove vi bruker.

Locking er en dansestil som er preget av mye energi og utrykk så dette skal vi også leke oss masse med i klassene. Gjennom ulike trinn-kombinasjoner og improvisasjons øvelser vil vi kunne få en bedre forståelse av hva locking er i slutten av semesteret.

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Trine Torset Kjøsnes

Trine Torset Kjøsnes

Trine underviser i Hiphop, Locking og Girlystyle. I tillegg har hun "Freestyle" som, kort fortalt, er en klasse med fokus på improvisasjon og kroppsbeherskelse til musikk. Hun startet med streetdance i 2012 og har siden tatt en danseutdannelse hos Åsa folkehøyskole. Der gikk hun studieløpet 5-styles og senere 1-style hvor hun fordypet seg i Locking.

Trine har høstet mye erfaring fra battles, workshops og andre dansearrangementer, og hun har vunnet flere dansekonurranser; deriblant Will Funk For Food i Finland 2018. Hun har også vært i Locking-finalen i Juste Debout Nordic to ganger. I 2018 var hun dansepedagog hos det nasjonale danseprosjektet Soul Sessions Community sammen med noen av Norges fremste streetdance-utøvere. Gjennom dette reiste hun Norge rundt for å undervise og fortelle om Locking. 

 

Mail: trine@raw-dancestudio.no
 

Se mer om Trine

Locking

Locking er en funk-dansestil, som i dag er forbundet med hip hop. Navnet er basert på konseptet av å låse bevegelsene, som går ut på frysing av en rask bevegelse og «låse» den i en bestemt posisjon, og holde den posisjonen i en kort stund og deretter fortsette i samme hastighet som før. Dansen inneholder raske arm- og håndbevegelser, kombinert med mer avslappede hofter og ben. Bevegelsene er generelt ganske store og overdrevet, og ofte veldig rytmisk og tett synkronisert med musikken.

Les mer om locking på Wikipedia...

Se alle locking-kurs

 System: Publishpack