Popping (13+ år) -
Justin Ice-O Herbin
[FV: ÅN]

RAW Dance Studio
Olav Tryggvasons gate 39
Trondheim, TR 7011
POPPING - FV (13+ år)
ÅN
Torsdag
17:15
55 minutter
Popping FV

Popping åpent nivå (nybegynner til øvet) for elever fra 13 år og opp.

På dette kurset vil elevene lære hva popping er, popping-teknikk og grunntrinn innen stilen. Det vil legges ekstra vekt på individuell oppfølging, for å kunne utvikle hver enkelt elevs egen stil. Ingen popper er lik.

At det er åpent nivå betyr at nybegynnere starter sammen med dansere som er godt drevne. Det kan virke skummelt, men alle er veldig inkluderende. Vi ønsker å skape et miljø hvor kunnskap og kreativitet flyter på tvers av elevene i tillegg til fra læreren.

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Justin Ice-O Herbin

Justin Ice-O Herbin

Justin "Ice-O" har alltid vært eksponert for Hip Hop-kulturen; Men det var ikke før i slutten av tenårene hvor han virkelig begynte å se skjønnheten i hvor den kunne ta ham. Han begynte å ta dans mer seriøst da han begynte på universitetet, da han ble introdusert til det gjennom besøk på en Hip Hop-danseklubb. Derfra tok hans interesse for dans av. Fra å se dansevideoer, til å trene nonstop, og til tunge dyptgående samtaler, var det ingen slutt på forskningen og sulten for hans nyfunnede lidenskap.

Justin "Ice-O" har trent med noen av de mest innflytelsesrike danserne som New York har å tilby. Fra grupper som Elite Force og Dance Fusion til medlemmer av Electric Boogaloo og Boogie Brats; og i de senere år med mange mentorer fra Åsa folkhogskola og Damon Frost. I de siste årene før han flyttet til Sverige, deltok han og vant forskjellige battles som: Phunk Frenzy (NYC), Prove your Groove, R.A.W ​​festival 2017 (Funk), og mer nylig Popping Evolution. I tillegg har han også undervist flere workshops, showcases, forestillinger og klasser i NY, NYC og Sverige.

Se mer om Ice-O

Popping

Se alle popping-kurs

 



System: Publishpack