Street Kids - FK - (10-12 år)

RAW Dance Studio
Olav Tryggvasons gate 39
Trondheim, TR 7011
STREET KIDS - FK (10-12 år)
Tirsdag
18:00
60 minutter - 2200,- (15 uker)

I våre "Street"-klasser står læreren fritt til å undervise elementer fra de stilene læreren mestrer best. I denne klassen vil elevene lære grunnleggende bevegelser fra flere dansestiler, og læreren vil legge opp klassen ut i fra både ønsker fra elever og fra egen anbefaling i forhold til elevenes nivå. Det vil bli både øving av koreograferte danser, litt personlig oppfølging med danseoppgvare og danseleker og litt innføring i å kunne utveksle dansesteg med medelever.

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Tomas Vikeland

Tomas Vikeland

Tomas har alltid vært glad i musikk og sport, men det var først da han oppdaget street dance-miljøet i 2007 at han forelsket seg i dans. Hans nysgjerrighet på kulturen, nye måter å tolke musikk og bevege seg gjorde at han raskt begynte å reise ut for å lære seg mer.

I dag er Tomas en aktiv utøver innen hip hop, popping, locking og house og har over 10 års erfaring med undervisning av disse dansestilene. Han sørger for å gi nøyaktig og riktig informasjon om dansen og kulturen som omringer den. Han har som mål å inspirere unge og gamle til å danse mer, og ønsker å gjøre sine elever til selvstendige dansere, med kunnskapen og verktøyene de trenger for å utvikle seg videre etter klassen.

Han verdsetter mangfoldighet og setter gjensidig respekt mellom elever og dansere høyt. Han har øye for detaljer og kommer med relevant og konstruktiv kritikk i tråd med dansestilen som øves. Hans danseklasser består som regel av varierte øvelser, oppgaver og leker for å gi elevene en bred forståelse av dansen, og for å -- viktigst av alt -- ha det GØY!

Se NRK Newton sin episode om Popping

 

Mail: tomas@raw-dancestudio.no

Se mer om Tomas

Blandede stiler

Vi har noen klasser som ikke er knyttet direkte til stil, på disse klassene anbefaler vi at dere leser klassebeskrivelsen for kurset godt.

Se alle blandet-kurs

 System: Publishpack