Se alle kurs

Åpen Session - 11+ år -
Kasper Løberg Dahl

Åpen Session - 11+ år
Søndag
18:00
400,- / 800,- pr. år 120 minutter

Dette er en åpen dansesal for trening på det du måtte ønske. Åpen Session ledes av Kasper Løberg Dahl som Session Host, han åpner og lukker lokalet og koordinerer musikken gjennom treningen. Her er det kun registrering av oppmøte, utover dette forventes det at deltakerne aktivt spør om råd og veiledning dersom det er behov for det. I hovedsak spilles det Funk og Break musikk på denne timen, men det er også lov å komme med musikkønsker i form av sjanger og tempo. Her er det rom for å trene selvstendig, eller spørre andre om de vil utveksle. Disse timene er en god mulighet til å øve på det du har lært i danseklassene, eller prøve ut noe helt nytt.

Kasper Løberg Dahl

Se dansekurs

Kasper Løberg Dahl

Kasper startet på et dansekurs innen Hip Hop, før han senere byttet både dansestudio til RAW Dance Studio og dansestilen til break på fulltid.

Gjennom hele sitt liv har Kasper sett gleden i dans og valget på å starte på dansing falt derfor naturlig. Men det var først når Kasper startet med å danse break at han ble overbevist om at dette var noe for han.

System: Publishpack