Om RAW Dance Studio

Danseglede i fellesskap.

RAW Dance Studio er Trondheims første og Midt-Norges ledende danseskole innen street dance. Siden oppstarten i 2009 har vi kunnet tilby de dyktigste lærerne i lokalmiljøet innen street dance og over 100 internasjonale lærere har besøkt Trondheim og undervist våre elever.

Hos oss er alle velkomne, uavhengig av alder, livssituasjon eller danseerfaring.

RAW Dance Studio er mye mer enn et treningsstudio. Hos oss møter du mennesker på tvers av generasjon og livssituasjon, med fokus på det å dele danseglede. Vi underviser street dance, med fokus på den kulturelle tilhørigheten til dansestilene som undervises. Hos oss finner du danselærere med både pedagogisk bakgrunn og med mye erfaring som aktiv utøver innen de dansestilene som utøves. Her er det klasser og undervisningsstiler som passer for alle, ikke nøl med å ta kontakt dersom du trenger hjelp eller veiledning til å finne riktig klasse for deg.

Streetdance er dansestiler som har blitt til ute på gata, eller i klubbmiljøer. Felles for disse dansestilene er at de har for skaperne representert et fristed fra en ellers undertrykkende og tidvis traumatisk hverdag. Vi på RAW Dance Studio tror derfor at ved å dele kunnskap om dansestilene sin opprinnelse, vil vi også skape økt forståelse for hverandre og for fellesskapet som vi tar del i, både som gjest i en lånt kultur og som utøvere i et fellesskap på dansestudioet.

Vår visjon

Å skape et fellesskap som helbreder splittelser i samfunnet, oppmuntrer til kreativitet, individualitet, fellesskap og aksept gjennom dans.

Vårt mål

RAW Dance Studio har som mål å gjøre street dance tilgjengelig for alle som ønsker å ta del i eller bli underholdt av dans, ved å holde dansekurs og fasilitere til dansearrangementer som er åpne for alle. Og ved å være kontaktpunkt for media, artister, bedrifter og andre som ønsker å bruke dans som en del av sin drift eller sine prosjekt.

RAW Dance Studio aspirerer å vise respekt til de kulturene som dansestilene vi underviser har sin opprinnelse i, ved å formidle informasjon om både historien og kulturen til den gitte dansestilen. Med dette ønsker RAW Dance Studio å skape en arena som bygger på samhold, respekt, kreativitet og danseglede. Vi skal være en arena hvor alle føler seg velkomne, og hvor det oppfordres til å finne sitt eget unike kreative uttrykk.

System: Publishpack