Female Dancehall 2 - 20+ år -
Ida Skaret Fjøseide

FEMALE DANCEHALL 2 - 20+ år
LITT ØVET / ØVET
Mandag
20:15
70 minutter

Ida holder dansekurs i female dancehall for elever i alderen fra 20 år og opp (ingen øvre aldersgrense). Kurset passer elever med nivå 2 til 3 (litt øvet til øvet).

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Ida Skaret Fjøseide

Ida Skaret Fjøseide

Ida underviser i Dancehall og Female Dancehall, og hun har vært en del av lærerstaben siden 2016. Hun har over 20-års erfaring med undervisning i dans og gruppetrening, i tillegg til å være utdannet lærer med en bachelorgrad i idrett fra NTNU. Ida har presentert på ulike samlinger i både inn- og utland, og var tidligere en del av Team Nike Norge. 

Hun reiser ofte på eventer og workshops for å lære av de beste i Dancehall, for hun er sterk tilhenger av at man må søke inspirasjon for å kunne inspirere andre. Hun har blant annet vært på "Big Up Kemp" i Spania, Scandalize day, og tar dancehall-klasser så ofte hun kan. Denne høsten har hun også startet å arrangere dancehall-eventer i Trondheim. Ida har stor tro på at elever som trives sammen vil utvikle seg mer og finne sitt særegne uttrykk i dansen, noe du vil merke i hennes klasser.

Se mer om Ida

Dancehall

Se alle dancehall-kurs

 System: Publishpack