Se alle kurs

Hip Hop 1 - 13-19 år -
Julian Forsbakk

Hip Hop 1 - 13-19 år
Nybegynner
Tirsdag
19:00
55 minutter

Hip Hop 1 med Julian Forsbakk for aldersgruppen 13-19 år. Her lærer elevene grunnleggende teknikker og steg i Hip Hop, både i koreografi og freestyle format. I denne klassen er det rom for å være tenåring, med alt det måtte innebære. I dansen utforsker elevene det å dele følelser og vise holdning i dansen, og her er det rom for å både prøve og feile. I disse klassene møter elevene et åpent og velkomment miljø med mye danseglede.

Julian Forsbakk

Se dansekurs

Julian Forsbakk

Julian underviser i Hiphop hos oss og er i tillegg danseassistent. Han har danset på RAW siden 2014. Han har vært en ivrig elev og har i løpet av de siste fem årene vært innom House, Locking, Vouging, Hiphop, Dancehall, Breaking, Girlystyle og Waacking. Nå danser han for det meste Hiphop og Locking. I tillegg var han resepsjonist hos oss fra 2017 til 2019. 

Julian har en aktiv bidragsyter på RAW Dance Studio, helt siden han startet som elev. Han har vist brennende engasjement for hip hop, noe som gjør klassene hans til ett av ukens høydepunkt. I tillegg har han vært å finne i resepsjonen, som aktiv deltaker i RAW Talent, i tillegg til å delta på battles. Han har deltatt på ulike eventer og vunnet NM i battles 2018 og RAW Dance Festival hiphop battle 2019. Våren 2019 var han med i Soul Sessions Community. 

Video: Complex' opptreden på RAW Dance Festival 2019

System: Publishpack