Se alle kurs

Hip Hop 3 - 13+ år -
Marie Olsen-Bye

Hip Hop 3 - 13+ år
Øvet
Mandag
19:00
70 minutter
  • Meld på via MBO web
  • Åpne RAW-appen

Hip Hop nivå 3 med Marie Olsen-Bye har høyt tempo og mye energi. I en nivå 3 klasse forventes det at elevene er godt kjent med Hip Hop som dansestil, og det vil være en klar fordel å øve på det som undervises mellom klassene. Denne klassen er åpen fra det året du fyller 16 år, som betyr at du vil møte både ungdom og godt voksne i denne klassen.

Marie Olsen-Bye

Se dansekurs

Marie Olsen-Bye

Med foreldre som så stor glede i dans og en storebror som startet tidlig, falt det naturlig for Marie å også begynne med dans. Først ut var Toftemoswingen Danseklubb på Dovre, før hun senere begynte å danse Hip Hop i Lesja-Dovre Danseteam og fant dansestilen for henne.

I Lesja-Dovre Danseteam underviste hun i Hip Hop og showdans for barn og unge siden 2013. I 2017 deltok hun som koreograf og danser med innslag på NRKs Sommertoget (Dombås). Ellers har hun deltatt på mange Hip op konkurranser, deltatt i battles og trent egen konkurransegruppe i Dombås.

I 2018 gikk Marie på Flow Dance Academy i Oslo hvor hun studerte urbane dansestiler, før hun fortsatte tre måneder i Paris våren 2019. Hovedstilen hennes er Hip Hop.

System: Publishpack