Kids Hip Hop - 10-12 år -
Trine Torset Kjøsnes

KIDS HIP HOP - 10-12 år
Torsdag
18:00
55 minutter
Kids Hip Hop  - 10-12 år

Trine holder dansekurs i kids hip hop for elever i alderen fra 10 til 12 år.

På dette partiet vil vi gjøre oss godt kjent med ulike basic steps innenfor stilen samt kjenne på ulike grooves. Etter hvert vil vi jobbe med å sette disse sammens til en koreografi. I tillegg til dette vil det bli mer fokus på og kunne improvisere med de ulike stegene vi lærer, slik at man kan utvikle seg selv som danser og lærer stilen hip hop enda bedre.

Dette kurset legges opp med innføring i grunntrinn og koreografi. Vi legger også vekt på den enkeltes egne stil, samt å stimulere til danseglede. I denne alderen finner mange ut om de liker å danse koreografi eller freestyle best, og derfor tas det hensyn til den enkeltes preferanser. Det jobbes også med koordinasjon og kroppskontroll, slik at vi legger til rette for teknisk utvikling.

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Trine Torset Kjøsnes

Trine Torset Kjøsnes

Trine underviser i Hiphop, Locking og Girlystyle. I tillegg har hun "Freestyle" som, kort fortalt, er en klasse med fokus på improvisasjon og kroppsbeherskelse til musikk. Hun startet med streetdance i 2012 og har siden tatt en danseutdannelse hos Åsa folkehøyskole. Der gikk hun studieløpet 5-styles og senere 1-style hvor hun fordypet seg i Locking.

Trine har høstet mye erfaring fra battles, workshops og andre dansearrangementer, og hun har vunnet flere dansekonurranser; deriblant Will Funk For Food i Finland 2018. Hun har også vært i Locking-finalen i Juste Debout Nordic to ganger. I 2018 var hun dansepedagog hos det nasjonale danseprosjektet Soul Sessions Community sammen med noen av Norges fremste streetdance-utøvere. Gjennom dette reiste hun Norge rundt for å undervise og fortelle om Locking. 

 

Se mer om Trine

Hip hop

Se alle hip hop-kurs

 System: Publishpack