Se alle kurs

Kids Hip Hop - 8-10 år -
Marie Olsen Bye (vår)

KIDS HIP HOP - 8-10 år
Mandag
18:00
45 minutter

Marie Olsen-Bye studerer til å bli lærer, og bruker tilnærmet alt av fritiden sin på å dele sin danseglede med andre. Denne klassen er for aldersgruppen 8-10 år, og passer for både de som er nybegynnere og litt mer erfarne. Det vil undervises en kombinasjon av steg, koreografi og freestyle i disse timene. I tillegg kan det godt hende at det er en danselek på lur i ny og ne.

Marie Olsen Bye (vår)

Se dansekurs

Marie Olsen Bye (vår)

Med foreldre som så stor glede i dans og en storebror som startet tidlig, falt det naturlig for Marie å også begynne med dans. Først ut var Toftemoswingen Danseklubb på Dovre, før hun senere begynte å danse Hip Hop i Lesja-Dovre Danseteam og fant dansestilen for henne.

I Lesja-Dovre Danseteam underviste hun i Hip Hop og showdans for barn og unge siden 2013. I 2017 deltok hun som koreograf og danser med innslag på NRKs Sommertoget (Dombås). Ellers har hun deltatt på mange Hip op konkurranser, deltatt i battles og trent egen konkurransegruppe i Dombås.

I 2018 gikk Marie på Flow Dance Academy i Oslo hvor hun studerte urbane dansestiler, før hun fortsatte tre måneder i Paris våren 2019. Hovedstilen hennes er Hip Hop.


System: Publishpack