Se alle kurs

Hip Hop 3 - 13+ år -
Mina ‘Bubbles’ Skjervheim

Hip Hop 3 - 13+ år
Øvet
Onsdag
18:00
70 minutter
  • Meld på via MBO web
  • Åpne RAW-appen

Hip Hop 3 er en nivå 3 klasse som er åpen fra det året du fyller 13 år og det er ingen øvre aldersgrense. I denne klassen tar danselærer, Bubbles, utgangspunkt i at elevene er godt kjent med Hip Hop som dansestil, da i form av musikalitet, grunnteknikk og steg. Her forventes det at elevene er godt kjent med hva hip hop er og de ulike grunnteknikkene som hip hop innebærer. Denne klassen har et høyere tempo, og det legges opp til at elevene øver selvstendig på det som undervises i klassen, mellom klassene. Er du usikker på om du passer i denne klassen så anbefaler vi og ta direkte kontakt med danselærer. 

Mina ‘Bubbles’ Skjervheim

Se dansekurs

Mina ‘Bubbles’ Skjervheim

Gleden for Hip Hop ble til av et ønske om å bryte ut av regler og samstemthet som stod sterkt i Freestyle og Koreografi. Friheten, stilen og teknikken som hører til Hip Hop gjorde til at dette ble Minas hovedstil og er det hun hovedsakelig underviser i.

Mina har gjennom mange kurs, utdanninger og aktivt engasjement innen street dance arrangementer og danseshow blitt en av de sterkeste hip hop danserne i Norge. Ikke bare er hun en flink danser, men vi kjenner henne som en veldig positiv og god person. Vi er kjempeglade for å ha henne og humøret hennes med på laget!

Mina har danset helt siden hun var 3 år, med sine første dansetrinn i barne-ballett. I 2010 startet hun på RAW Danse Studio, og i 2013 ble hun med i RAW-tassan, som var RAW's første show-gruppe-satsning. Og i 2016 ble hun medlem av Trondheims hittil sterkeste street dance-gruppe; Diverce Dance Crew. Mina gikk ut av Trondheim Katedralskole i 2018 hvor hun fullførte tre år ved danselinja. Fra 2018 til 2019 jobbet hun som lærer hos oss til hun flyttet til Oslo. Der utdannet hun seg høsten 2019 på Flow Dance Academy i Oslo og våren 2020 på Flow Dance Academy i Paris. Etter et år utenbys underviste Mina fra 2020 til 2023 fast hos oss før hun igjen flyttet internasjonalt for å utdanne seg videre. Denne gangen til New York City ved MopTop Universal.

Gjennom både RAW Dance Studio, Diverce, Danselinja, Flow DA og MopTop Universal har hun fått allsidig og bred danseerfaring innen flere sjangre. Mina har erfaring fra mange ulike dansestiler, som hip hop, house, waacking, girly, vouging, popping, locking, house, dancehall, breaking, klassisk ballett, jazz og samtidsdans. Hun har deltatt i en rekke battler både nasjonalt og internasjonalt. Og vunnet flere av dem siden 2016. Fra hun var liten har hun hatt stor glede av å danse, og nå å jobbe som utøvende danser og instruktør er en drøm som har gått i oppfyllelse. For Mina er det en mulighet til å uttrykke seg på sin personlige måte, ved å opptre, battle og undervise blant annet. Hun er også veldig glad i det gode miljøet rundt street-dansen som har gitt henne venner for livet. Hennes mål er å få til mange oppnåelser gjennom karrieren som blant annet å være bakgrunnsdanser for store artister, sette opp danseforestillinger, vinne internasjonale battles og undervise på anerkjente arrangementer og dansestudioer. Hun gleder seg masse til å undervise og dele det hun har lært gjennom årene med dere!

 

System: Publishpack