Hip hop 2 - 20+ år -
Marie Olsen-Bye

HIP HOP 2 - 20+ år
N2
Mandag
20:15
70 minutter

Marie holder dansekurs i hip hop for elever i alderen fra 20 år og opp (ingen øvre aldersgrense). Kurset passer elever med nivå 2 (litt øvet).

Denne klassen er for alle som er 20 år og eldre, og som ønsker å danse hip hop. Kurset er for de som har danset litt før, men også de som prøver hip hop for første gang. I klassen vil det være fokus på å lære grunntrinn, i tillegg til at klassen vil bestå av koreografi. I denne klassen prøver vi å dyrke dansegleden og ha det gøy, samtidig som vi blir bedre til å danse hip hop!

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Marie Olsen-Bye

Marie Olsen-Bye

Marie Olsen-Bye skal undervise i Hiphop hos oss. Hun kommer fra Dombås og har danset i mange år.

Marie startet med swing som barn, men gikk senere over til Hiphop. I Lesja-Dovre Danseteam har hun undervist i hiphop og showdans for barn og unge siden 2013. I 2017 deltok hun som koreograf og danser med innslag på NRKs Sommertoget (Dombås). Eller har hun selv vært i konkurransemiljøet, deltatt i battles og trent egen konkurransegruppe.

I 2018 gikk Marie på Flow Dance Academy i Oslo hvor hun studerte urbane dansestiler, før hun fortsatte tre måneder i Paris våren 2019. Hovedstilen hennes er Hiphop.

Se mer om Marie

Hip hop

Se alle hip hop-kurs

 System: Publishpack