Se alle kurs

Hip hop 2 - 20+ år -
Marie Olsen-Bye

Hip hop 2 - 20+ år
Litt øvet
Mandag
20:15
70 minutter

Hip Hop 2 er en klasse for voksne elever fra og med 20 år og det er ingen øvre aldersgrense. Her underviser Marie Olsen-Bye steg, koreografi og noe freestyle til Hip Hop-musikk. Dette er klassen for deg som vil danse med andre som er voksne, som allerede har noe danseerfaring og som vil lære i et høyere tempo enn hva du får i en nivå 1 klasse. Her får du mye danseglede, en god treningsøkt og et flott sosialt miljø til samme tid.

Marie Olsen-Bye

Se dansekurs

Marie Olsen-Bye

Med foreldre som så stor glede i dans og en storebror som startet tidlig, falt det naturlig for Marie å også begynne med dans. Først ut var Toftemoswingen Danseklubb på Dovre, før hun senere begynte å danse Hip Hop i Lesja-Dovre Danseteam og fant dansestilen for henne.

I Lesja-Dovre Danseteam underviste hun i Hip Hop og showdans for barn og unge siden 2013. I 2017 deltok hun som koreograf og danser med innslag på NRKs Sommertoget (Dombås). Ellers har hun deltatt på mange Hip op konkurranser, deltatt i battles og trent egen konkurransegruppe i Dombås.

I 2018 gikk Marie på Flow Dance Academy i Oslo hvor hun studerte urbane dansestiler, før hun fortsatte tre måneder i Paris våren 2019. Hovedstilen hennes er Hip Hop.

System: Publishpack