Se alle kurs

House 1 - 20+ år -
Tomas ‘Hi-Lo’ Vikeland

HOUSE 1 - 20+ år
NYBEGYNNER / LITT ØVET
Torsdag
20:15
70 minutter

House 1+2 er en nybegynnerklasse som også passer for de som har danset litt house fra før. Her blir det fokus på å lære seg hvordan danse til house musikk, hvordan danse med andre dansere på nattklubben og finne gleden i å bevege seg til de befriende rytmene som house musikken har.

 

Tomas ‘Hi-Lo’ Vikeland

Se dansekurs

Tomas ‘Hi-Lo’ Vikeland

Tomas har alltid vært glad i musikk og bevegelse, men det var først da han oppdaget dansemiljøet i Trondheim at han fant tilhørigheten i street dance. Hans nysgjerrighet på det sosiale, kulturen og nye måter å tolke musikk og bevege seg gjorde at han raskt begynte å reise ut for å lære seg mer.

I dag er Tomas en aktiv utøver innen hip hop, popping, locking og house og har siden 2009 undervist disse dansestilene. Han sørger for å gi nøyaktig og riktig informasjon om dansen og kulturene den oppsto i. Han har som mål å inspirere unge og gamle til å danse mer, og ønsker å gjøre sine elever til selvstendige dansere, med kunnskapen og verktøyene de trenger for å utvikle seg videre etter klassene.

Han verdsetter mangfoldighet og setter gjensidig respekt mellom elever, lærere og dansere høyt. Han har øye for detaljer og kommer med relevant og konstruktiv kritikk i tråd med dansestilen som øves. Hans danseklasser består som regel av varierte øvelser, oppgaver og leker for å gi elevene en bred forståelse av dansen, det sosiale og kulturen mens de samtidig kan ha det gøy.


System: Publishpack