Se alle kurs

Kids Hip Hop - 8-10 år -
Marie Olsen Bye (vår)
Ole Bjørn Segtnan Soldal (vår)

Kids Hip Hop - 8-10 år
Tirsdag
17:00
45 minutter

Marie Olsen-Bye studerer til å bli lærer, og bruker tilnærmet alt av fritiden sin på å dele sin danseglede med andre. Denne klassen er for aldersgruppen 8-10 år, og passer for både de som er nybegynnere og litt mer erfarne. Det vil undervises en kombinasjon av steg, koreografi og freestyle i disse timene. I tillegg kan det godt hende at det er en danselek på lur i ny og ne.

Marie Olsen Bye (vår)

Se dansekurs

Marie Olsen Bye (vår)

Med foreldre som så stor glede i dans og en storebror som startet tidlig, falt det naturlig for Marie å også begynne med dans. Først ut var Toftemoswingen Danseklubb på Dovre, før hun senere begynte å danse Hip Hop i Lesja-Dovre Danseteam og fant dansestilen for henne.

I Lesja-Dovre Danseteam underviste hun i Hip Hop og showdans for barn og unge siden 2013. I 2017 deltok hun som koreograf og danser med innslag på NRKs Sommertoget (Dombås). Ellers har hun deltatt på mange Hip op konkurranser, deltatt i battles og trent egen konkurransegruppe i Dombås.

I 2018 gikk Marie på Flow Dance Academy i Oslo hvor hun studerte urbane dansestiler, før hun fortsatte tre måneder i Paris våren 2019. Hovedstilen hennes er Hip Hop.

Ole Bjørn Segtnan Soldal (vår)

Se dansekurs

Ole Bjørn Segtnan Soldal (vår)

Etter en hjerteoperasjon som gjorde at Ole Bjørn måtte ta en lengre pause fra all fysisk aktivitet, ble han meldt på dansing og elsket det. Dette ble en helt ny start etter rehabiliteringen, og hans nye interesse for dansing ble så stor at den til slutt erstattet fotballen.

System: Publishpack