Se alle kurs

Kids Hip Hop og Locking - 7-9 år -
Trine Torset Kjøsnes

KIDS HIP HOP OG LOCKING - 7-9 år
Onsdag
18.00
45 minutter

Her lærer aldersgruppen 7-9 år hvordan å danse til Både Hip hop og Funk-musikk, og de møter i tillegg til hip hop en dansestil som har mye karakter, styrke og humor.
Kurset vil legge vekt på grunntrinn i dansestilene og bevegelser både stående og på gulvet.
Trine Kjøsnes er en ildsjel innen dansestilen Locking, som gjør at vi her i Trondheim har et stort miljø for akkurat denne dansestilen.
Her får elevene rom til å utforske og utvikle seg innen både Hip Hop og Locking, og bli kjent med hva disse dansestilene har å by på av både musikk og bevegelse.
Locking er en dansestil som ofte spiller mye på humor og raske bevegelser med overkroppen, som gjør at det blir mye lek og morsomme øvelser i klassen. Vi danser til funk-musikk og spiller mye på forskjellige uttrykk i dansen. Vi vil også jobbe en del med improvisasjon i tillegg til koreografi på dette partiet.

Trine Torset Kjøsnes

Se dansekurs

Trine Torset Kjøsnes

Trine har høstet mye erfaring fra battles, workshops og andre dansearrangementer, og hun har vunnet flere dansekonurranser; deriblant Will Funk For Food i Finland 2018. Hun har også vært i Locking-finalen i Juste Debout Nordic to ganger. I 2018 var hun dansepedagog hos det nasjonale danseprosjektet Soul Sessions Community sammen med noen av Norges fremste streetdance-utøvere. Gjennom dette reiste hun Norge rundt for å undervise og fortelle om Locking.System: Publishpack