Se alle kurs

Koreografi 3 - 13+ år -
Trine ‘Goldielock’ Kjøsnes

KOREOGRAFI 3 - 13+ år
ØVET
Torsdag
19:00
70 minutter

Koreografi 3 undervises av Trine Kjøsnes, og du må kunne ta koreografi kjapt og ha en god kunnskap til grunnteknikker i street dance. Klassen er åpen fra det året du fyller 16 år, og har ingen øvre aldersgrense. Denne klassen krever god forkunnskap innen dans, og det er anbefalt å ta en samtale med danselærer før du melder deg på denne. Det forventes at elevene øver på koreografien mellom klassen, og det forventes at elevene tar koreografi relativt raskt. På dette nivået er det mer fokus på detaljer, uttrykk og det å virkelig få på plass det lille ekstra i dansen.

Stilen på hver koreografi kan variere veldig, noen ganger vil man jobbe med uttrykk og attitude som er sjarmerende og leken, andre ganger vil man jobbe med sin indre demon. Vi vil også jobbe med hvilke uttrykk og hvilken energi man bruker om man opptrer på en scene og hvilke uttrykk man legger vekt på i en koreografert filminnspilling.

Trine ‘Goldielock’ Kjøsnes

Se dansekurs

Trine ‘Goldielock’ Kjøsnes

Trine har høstet mye erfaring fra battles, workshops og andre dansearrangementer, og hun har vunnet flere dansekonurranser; deriblant Will Funk For Food i Finland 2018. Hun har også vært i Locking-finalen i Juste Debout Nordic to ganger. I 2018 var hun dansepedagog hos det nasjonale danseprosjektet Soul Sessions Community sammen med noen av Norges fremste streetdance-utøvere. Gjennom dette reiste hun Norge rundt for å undervise og fortelle om Locking.


System: Publishpack