Locking 1 - 13+ år -
Trine Torset Kjøsnes

LOCKING 1 - 13+ år
NYBEGYNNER
Onsdag
19:00
55 minutter

Trine holder dansekurs i locking for elever i alderen fra 13 år og opp (ingen øvre aldersgrense). Kurset passer elever med nivå 1 (nybegynner).

På dette kurset vil vi fokusere på og lære oss alle basics innenfor stilen og kjenne på hvilken groove vi bruker.

Locking er en dansestil som er preget av mye energi og utrykk så dette skal vi også leke oss masse med i klassene. Gjennom ulike trinn-kombinasjoner og improvisasjons øvelser vil vi kunne få en bedre forståelse av hva locking er i slutten av semesteret.

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Trine Torset Kjøsnes

Trine Torset Kjøsnes

Trine underviser i Hiphop, Locking og Girlystyle. I tillegg har hun "Freestyle" som, kort fortalt, er en klasse med fokus på improvisasjon og kroppsbeherskelse til musikk. Hun startet med streetdance i 2012 og har siden tatt en danseutdannelse hos Åsa folkehøyskole. Der gikk hun studieløpet 5-styles og senere 1-style hvor hun fordypet seg i Locking.

Trine har høstet mye erfaring fra battles, workshops og andre dansearrangementer, og hun har vunnet flere dansekonurranser; deriblant Will Funk For Food i Finland 2018. Hun har også vært i Locking-finalen i Juste Debout Nordic to ganger. I 2018 var hun dansepedagog hos det nasjonale danseprosjektet Soul Sessions Community sammen med noen av Norges fremste streetdance-utøvere. Gjennom dette reiste hun Norge rundt for å undervise og fortelle om Locking. 

 

Se mer om Trine

Locking

Se alle locking-kurs

 System: Publishpack