Hanne ‘Remote’ Kauko

Hanne ‘Remote’ Kauko

Hanne startet med dans ved å melde seg på danseklasser innen streetdance, afro og jazz, før interessen for breaking tok helt over. 

I tidlig tenårene fikk Hanne en følelse om at dansing var noe hun måtte starte med. Etter å ha drevet med konkurransesvømming i flere år, stod plutselig snowboarding og dansing i fokus. Det er fortsatt de to aktivitetene som gir Hanne mye hverdagsglede den dag i dag, nesten 20 år etter.

Hanne kommer fra Finland, har danset siden 1998 og siden 2003 har hun fokusert på breaking. Hun deltar aktivt på battles og jams i Norge og Europa, og har gjennom årene deltatt på flere battles rundt i Europa, USA og Australia. Hun har to andreplasser i Finsk mesterskap i breaking. På Urban Moves i Oslo i juni i 2023 kvalifiserte hun som eneste kvinne blant åtte beste breakere fra flere internasjonale og norske breakere. Hanne har vært med på flere forestillinger i Finland med crewet Rancid Rockers og i Trondheim med 8bit crew, og høsten 2011 og 2012 turnerte hun med sirkus-/break-forestillingen Purpalizer i Trondheim i regi av Den kulturelle skolesekken. Hanne har undervist i breaking siden 2010. Til daglig jobber hun som forsker hos SINTEF Energi AS.

Hanne's dansekurs

Litt øvet
Torsdag
19:15
55 minutter

TORSDAG


System: Publishpack