Iselin Kvaale

Iselin Kvaale

Bli med og opplev dansegleden med vår talentfulle instruktør, Iselin! Iselin har vært en del av vårt dansemiljø i lang tid, både som engasjert elev og som elsket dansepedagog for barneklassene. Hennes lidenskap for dans, spesielt innenfor dancehall-stilen, har gjort henne til en ekspert på området.

Dansen er Iselins kilde til glede og energi, og nå ønsker hun å dele denne entusiasmen med deg gjennom kursene sine her på RAW. Hennes reise som danseinstruktør startet tilbake i 2014, med hovedfokus på hip hop og barnedans. I 2013 oppdaget hun dancehall, og det ble kjærlighet ved første trinn. Siden den gang har Iselin utviklet seg til å bli en utrolig dyktig dancehall-danser, og hun brenner for å spre denne lidenskapen til resten av Trondheims befolkning.

Iselin er ikke bare en talentfull danser, men hun har også en akademisk bakgrunn som styrker hennes undervisning. Med en bachelorgrad i bevegelsesvitenskap fra NTNU og en pågående mastergrad i lærerutdanning, har hun en dyp forståelse for bevegelse og trening. Denne kunnskapen kommer tydelig frem i hennes pedagogiske tilnærming til danseklassene. Hun ønsker å fokusere spesielt på grunnteknikk, samtidig som hun sikrer at alle føler seg inkludert, sett og ønsket i dansemiljøet.

Iselin brenner for å fremme dansekulturen og danseglede, og hun vil gjøre sitt ytterste for å skape et miljø der alle kan uttrykke seg gjennom dans. Med hennes engasjement, kunnskap og pedagogiske tilnærming kan du være sikker på å få en fantastisk danseopplevelse. Bli med på kursene til Iselin og oppdag gleden ved å bevege deg til rytmene av dancehall!

Iselin's dansekurs

ONSDAG

Nybegynner
Onsdag
19:00
55 minutter

System: Publishpack