Maiken Espensen

Maiken Espensen

Maiken er en dedikert og lidenskapelig danser som har vært en trofast elev hos vår talentfulle lærer, Ida, i lang tid. Hun har alltid vist en utrolig interesse, entusiasme og et imponerende teknisk nivå i dansen sin. Maiken har danset en rekke forskjellige stiler opp gjennom årene, men det var i 2017 hun oppdaget Dancehall i Idas klasser her på RAW Dance Studio - og det forandret alt.

Dancehall har blitt en uuttømmelig kilde til lidenskap og drivkraft for Maiken. Hun har viet store deler av sin tid til å investere i denne stilen og har til og med reist rundt for å lære mer og deltatt på online-klasser for å lære direkte fra kilden - den jamaicanske dancehall-kulturen som hun beundrer så mye. Det er viktig for henne å gi tilbake til denne kulturen som hun låner fra, og det viser virkelig engasjementet og respekten hun har for stilen.

Dancehall handler om følelser og vibes, og Maiken er ekspert på å leve seg inn i musikken. For henne er det å være til stede i musikken det aller viktigste. Hun elsker å dele denne fantastiske opplevelsen med likesinnede mennesker, fordi ingenting kan måle seg med følelsen av et rom fylt av felles danseglede. Det er en opplevelse som er så utrolig god at hun har tatt steget inn i undervisningsverdenen for å videreføre og formidle denne gleden til enda flere.

Meld deg på Maikens dancehall-nybegynnerklasse etter sommeren, og opplev gleden ved å danse sammen med likesinnede. Hun gleder seg til å møte deg og dele sin kjærlighet for dancehall. Bli med på timene hennes, og la deg inspirere av hennes lidenskap og dedikasjon til dansen!


System: Publishpack