Se alle kurs

Showgruppe 1 - 11-+ år -
Tomas ‘Hi-Lo’ Vikeland

SHOWGRUPPE 1 - 11-+ år
Fredag
19:00
55 minutter

Dette er en lukket klasse for elever som ønsker å jobbe med show og video. Deltakerne må gjennom en audition for å kunne melde seg på. Audition vil bli holdt på RAW Dance Studio fredag 25. august 2023 klokken 19:00. De som blir valgt ut får delta gratis og kurset vil fokusere på fremføring av dans for show og video.

I denne gruppen vil man også jobbe med korte koreografier som vil brukes på kommende show via RAW Talent. Det forutsettes at de elevene som melder seg opp følger hele kurset og jobber med øvelser og koreografi mellom klassene.

Påmelding til audition

Tomas ‘Hi-Lo’ Vikeland

Se dansekurs

Tomas ‘Hi-Lo’ Vikeland

Tomas har alltid vært glad i musikk og bevegelse, men det var først da han oppdaget dansemiljøet i Trondheim at han fant tilhørigheten i street dance. Hans nysgjerrighet på det sosiale, kulturen og nye måter å tolke musikk og bevege seg gjorde at han raskt begynte å reise ut for å lære seg mer.

I dag er Tomas en aktiv utøver innen hip hop, popping, locking og house og har siden 2009 undervist disse dansestilene. Han sørger for å gi nøyaktig og riktig informasjon om dansen og kulturene den oppsto i. Han har som mål å inspirere unge og gamle til å danse mer, og ønsker å gjøre sine elever til selvstendige dansere, med kunnskapen og verktøyene de trenger for å utvikle seg videre etter klassene.

Han verdsetter mangfoldighet og setter gjensidig respekt mellom elever, lærere og dansere høyt. Han har øye for detaljer og kommer med relevant og konstruktiv kritikk i tråd med dansestilen som øves. Hans danseklasser består som regel av varierte øvelser, oppgaver og leker for å gi elevene en bred forståelse av dansen, det sosiale og kulturen mens de samtidig kan ha det gøy.


System: Publishpack