Åpen Session - 11+ år -
Trine Torset Kjøsnes

ÅPEN SESSION - 11+ år
Fredag
19:00
400,- / 2000,- pr. år 120 minutter

Session er i praksis en åpen trening, hvor deltakerne selvstendig trener på det de har lyst til.

Det er større variasjon i hva de som deltar på treningen øver på. Deltakerne bestemmer selv om de ønsker å trene for seg selv, eller de kan ta initativ til å trene sammen med andre. Her kan det være noen som ønsker å danse i Cypher, andre som ønsker å øve på runder til Battle og noen som øver på trinn som de har lært i danseklasser. Variasjonen her er stor, og det vil ikke bli gitt veiledning eller instruksjoner for hva man skal øve på. En session host vil styre musikken, men deltakere forventes å aktivt spørre om råd og veiledning dersom det er behov for hjelp til å komme i gang. Den veiledningen som blir gitt her vil ikke være like detaljert som den på en Guidet Session, og det forventes i større grad at eleven observerer og forsøker å forstå bevegelsene på egenhånd. Det er derfor anbefalt å starte med Guidet Session dersom man er ny, og ikke vet helt hva en session er.

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Trine Torset Kjøsnes

Trine Torset Kjøsnes

Trine startet å danse på ungdomsskolen da spansklæreren hennes så hvor mye hun likte å danse og tok henne med til dansestudioet sitt. 

Ved å være en tilhenger av gruppen Backstreetboys og deres musikkvideo “Evrybody” i oppveksten, utviklet Trine en stor interesse mot dans.

Trine startet med streetdance i 2012 og har siden tatt en danseutdannelse hos Åsa folkehøyskole. Der gikk hun studieløpet 5-styles og senere 1-style hvor hun fordypet seg i Locking.

Trine har høstet mye erfaring fra battles, workshops og andre dansearrangementer, og hun har vunnet flere dansekonurranser; deriblant Will Funk For Food i Finland 2018. Hun har også vært i Locking-finalen i Juste Debout Nordic to ganger. I 2018 var hun dansepedagog hos det nasjonale danseprosjektet Soul Sessions Community sammen med noen av Norges fremste streetdance-utøvere. Gjennom dette reiste hun Norge rundt for å undervise og fortelle om Locking.

Se mer om Trine


System: Publishpack