Se alle kurs

Break 2 - 13+ år -
Kim ‘Kimbo’ Winberg
Hanne ‘Remote’ Kauko

Break 2 - 13+ år
Litt øvet
Torsdag
19:15
55 minutter

Breaking 1+2 undervises av Hanne Kauko og Kim Winberg. Denne klassen er åpen for alle som fyller minst 11 år i år, det er ingen øvre aldersgrense og det kreves ingen forkunnskap. Breaking er en dansestil som kjennetegnes av at danseren gjør steg, triks og bevegelser som markeres til breaks i musikken. I disse klassene lærer elevene grunnleggende teknikker og steg innen dansestilen, tilpasset både nybegynnere og øvet nivå. Dette er en tøff klasse, med mye energi og god stemning.

Kim ‘Kimbo’ Winberg

Se dansekurs

Kim ‘Kimbo’ Winberg

Ved å være opptatt av musikkvideoer i oppveksten falt interessen på breaking ganske tidlig. Kim hadde engasjerte naboer som breaket og synes både de og dansestilen så veldig kult ut. Dette ble oppstarten på et liv fylt av danseglede for Kim.

Kim kommer fra Oslo og har danset break siden 1999. Han er med i break crewet Floorists, og break klikken Roachez. I 2007 var han med i konkurransen Battle Of The Year. Kim har fokus på overganger og eksplosivitet i sin stil.

Hanne ‘Remote’ Kauko

Se dansekurs

Hanne ‘Remote’ Kauko

Hanne startet med dans ved å melde seg på danseklasser innen streetdance, afro og jazz, før interessen for breaking tok helt over. 

I tidlig tenårene fikk Hanne en følelse om at dansing var noe hun måtte starte med. Etter å ha drevet med konkurransesvømming i flere år, stod plutselig snowboarding og dansing i fokus. Det er fortsatt de to aktivitetene som gir Hanne mye hverdagsglede den dag i dag, nesten 20 år etter.

Hanne kommer fra Finland, har danset siden 1998 og siden 2003 har hun fokusert på breaking. Hun deltar aktivt på battles og jams i Norge og Europa, og har gjennom årene deltatt på flere battles rundt i Europa, USA og Australia. Hun har to andreplasser i Finsk mesterskap i breaking. På Urban Moves i Oslo i juni i 2023 kvalifiserte hun som eneste kvinne blant åtte beste breakere fra flere internasjonale og norske breakere. Hanne har vært med på flere forestillinger i Finland med crewet Rancid Rockers og i Trondheim med 8bit crew, og høsten 2011 og 2012 turnerte hun med sirkus-/break-forestillingen Purpalizer i Trondheim i regi av Den kulturelle skolesekken. Hanne har undervist i breaking siden 2010. Til daglig jobber hun som forsker hos SINTEF Energi AS.

System: Publishpack