Se alle kurs

Dancehall 1 - 13-19 år -
Iselin Kvaale
Maiken Espensen

Dancehall 1 - 13-19 år
Nybegynner
Onsdag
19:00
55 minutter

Dancehall nivå 1 holdes av Iselin og Maiken, og er en klasse med mye energi og god stemning. Her lærer du grunnleggende steg og teknikker fra Dancehall som er selve grunnlaget for hva som utgjør Dancehall som dansestil. Klassen er åpen for alle mellom 13 og 19 år (ungdomskole- og videregående skole-alder) som ønsker å begynne å lære seg dancehall.

 

Iselin Kvaale

Se dansekurs

Iselin Kvaale

Bli med og opplev dansegleden med vår talentfulle instruktør, Iselin! Iselin har vært en del av vårt dansemiljø i lang tid, både som engasjert elev og som elsket dansepedagog for barneklassene. Hennes lidenskap for dans, spesielt innenfor dancehall-stilen, har gjort henne til en ekspert på området.

Dansen er Iselins kilde til glede og energi, og nå ønsker hun å dele denne entusiasmen med deg gjennom kursene sine her på RAW. Hennes reise som danseinstruktør startet tilbake i 2014, med hovedfokus på hip hop og barnedans. I 2013 oppdaget hun dancehall, og det ble kjærlighet ved første trinn. Siden den gang har Iselin utviklet seg til å bli en utrolig dyktig dancehall-danser, og hun brenner for å spre denne lidenskapen til resten av Trondheims befolkning.

Iselin er ikke bare en talentfull danser, men hun har også en akademisk bakgrunn som styrker hennes undervisning. Med en bachelorgrad i bevegelsesvitenskap fra NTNU og en pågående mastergrad i lærerutdanning, har hun en dyp forståelse for bevegelse og trening. Denne kunnskapen kommer tydelig frem i hennes pedagogiske tilnærming til danseklassene. Hun ønsker å fokusere spesielt på grunnteknikk, samtidig som hun sikrer at alle føler seg inkludert, sett og ønsket i dansemiljøet.

Iselin brenner for å fremme dansekulturen og danseglede, og hun vil gjøre sitt ytterste for å skape et miljø der alle kan uttrykke seg gjennom dans. Med hennes engasjement, kunnskap og pedagogiske tilnærming kan du være sikker på å få en fantastisk danseopplevelse. Bli med på kursene til Iselin og oppdag gleden ved å bevege deg til rytmene av dancehall!

Maiken Espensen

Se dansekurs

Maiken Espensen

Maiken er en dedikert og lidenskapelig danser som har vært en trofast elev hos vår talentfulle lærer, Ida, i lang tid. Hun har alltid vist en utrolig interesse, entusiasme og et imponerende teknisk nivå i dansen sin. Maiken har danset en rekke forskjellige stiler opp gjennom årene, men det var i 2017 hun oppdaget Dancehall i Idas klasser her på RAW Dance Studio - og det forandret alt.

Dancehall har blitt en uuttømmelig kilde til lidenskap og drivkraft for Maiken. Hun har viet store deler av sin tid til å investere i denne stilen og har til og med reist rundt for å lære mer og deltatt på online-klasser for å lære direkte fra kilden - den jamaicanske dancehall-kulturen som hun beundrer så mye. Det er viktig for henne å gi tilbake til denne kulturen som hun låner fra, og det viser virkelig engasjementet og respekten hun har for stilen.

Dancehall handler om følelser og vibes, og Maiken er ekspert på å leve seg inn i musikken. For henne er det å være til stede i musikken det aller viktigste. Hun elsker å dele denne fantastiske opplevelsen med likesinnede mennesker, fordi ingenting kan måle seg med følelsen av et rom fylt av felles danseglede. Det er en opplevelse som er så utrolig god at hun har tatt steget inn i undervisningsverdenen for å videreføre og formidle denne gleden til enda flere.

Meld deg på Maikens dancehall-nybegynnerklasse etter sommeren, og opplev gleden ved å danse sammen med likesinnede. Hun gleder seg til å møte deg og dele sin kjærlighet for dancehall. Bli med på timene hennes, og la deg inspirere av hennes lidenskap og dedikasjon til dansen!

System: Publishpack