Se alle kurs

Dancehall 1 - 20+ år -
Ida Skaret Fjøseide

Dancehall 1 - 20+ år
Nybegynner
Tirsdag
20:15
70 minutter

Dette er en nivå 1+2 klasse, og det er stor variasjon i hva som undervises her. Elever har beskrevet denne klassen som ukens høydepunkt og som en humør boost. I klassene til Ida er det alltid mye energi og godt humør, og her får elevene virkelig muligheten til å bli en del av et fellesskap innen dans.

Ida Skaret Fjøseide

Se dansekurs

Ida Skaret Fjøseide

Ida har lenge vært hektet på dans og danset mye hjemme gjennom oppveksten. Under et aktivitetsopplegg på barneskolen med fokus på dans, ble det veldig tydelig at dansing var noe for henne.

Noe av grunnen til at Ida begynte å danse var hennes glede i å bruke musikken til å bevege og uttrykke seg. Musikkvideoene fra MTV gav mye inspirasjon til hennes oppstart av dans.

Ida underviser i Dancehall og Female Dancehall, og hun har vært en del av lærerstaben siden 2016. Hun har over 20-års erfaring med undervisning i dans og gruppetrening, i tillegg til å være utdannet lærer med en bachelorgrad i idrett fra NTNU. Ida har presentert på ulike samlinger i både inn- og utland, og var tidligere en del av Team Nike Norge.

Hun reiser ofte på events og workshops for å lære av de beste i Dancehall, for hun er sterk tilhenger av at man må søke inspirasjon for å kunne inspirere andre. Hun har blant annet vært på "Big Up Kemp" i Spania, Scandalize day, og tar dancehall-klasser så ofte hun kan. Ida har stor tro på at elever som trives sammen vil utvikle seg mer og finne sitt særegne uttrykk i dansen, noe du vil merke i hennes klasser.

System: Publishpack