Påmelding

  1. Opprett bruker i RAW-appen eller MindBody Online. Samme bruker kan brukes til å logge inn i begge systemene.
  2. Hvis du skal melde på et barn eller familiemedlem, gjør du om kontoen din til en familiekonto ved å legge barnet eller familiemedlemmet til kontoen din. Se veiledning på hjem-siden i RAW-appen, eller se veildedning her .
  3. Velg riktig familiemedlem du vil melde på. 
  4. Gå til Kjøp for å kjøpe kurspakke/pass eller meldemskap, kurspakker eler medlemskap lagres på din bruker og du kan se aktive kurspakker under ProfilPASS .
  5. Gå til Bestill , velg kategori, kurs og dato å melde på dansekurs. ​Hvis du får feilmeldingen Client does not meet prerequisites , anbefaler vi å se over og fylle inn riktig informasjon under ProfilRediger før du kontakter oss.

Se detaljert veiledning

 

Gratis prøvetime

 

Gå til påmelding

 

Søskenrabatt

Registrer søskenrabatt gjennom kundeservice: Registrere søskenrabatt

 

Student- og honnørrabbat

Registrer deg som student / honnør for å få opp student- og honnørpriser i appen.

 

 

RAW-appen

I RAW-appen kan du kjøpe og melde deg på klasser og kurs, booke privattimer og workshops, få oversikt over dine dansekurs og sjekke deg inn på timer.

Du bruker den samme bruker og type innlogging i appen som du har brukt tidligere i MindBody Online.

Vi håper RAW-appen er så enkel å bruke at du kan finne ut av ting selv, men anbefaler å ha i bakhodet at vi har skrevet denne lille veiledningen i tilfelle det er noe som ikke er helt som du forventet.

 

 

 

Mindbody Online

For å se, melde seg ut av og endre påmeldte semesterkurs og få oversikt over full kursplan kan du logge inn i Mindbody Online.​

System: Publishpack