Guidet Locking Session - 11+ år -
Trine Torset Kjøsnes

GUIDET LOCKING SESSION - 11+ år
Onsdag
17:00
400,- / 2000,- pr. år 120 minutter

Guidet Session ledes av en Session Host og det vil bli gitt øvelser og veiledning underveis. Det krever større grad av selvstendighet, enn en vanlig danseklasse, samtidig som at det er lagt opp til at elevene skal få verktøy som gjør dem i stand til å utvikle sin dans selvstendig.

Guidet Session ledes i større grad av den som står som ansvarlig. Det vil være felles oppvarming, felles øvelser og det bygges opp til at elevene etter hvert skal bli trygge på Cyphers og å øve på runder til Battle. Veiledningen er ikke like strukturert som i en danseklasse, men det gis mer instruksjoner enn hva du får på en Session. Vi anbefaler nybegynnere som aldri har vært på session før, å starte med Guidet Session, før man møter på Session.

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Trine Torset Kjøsnes

Trine Torset Kjøsnes

Trine startet å danse på ungdomsskolen da spansklæreren hennes så hvor mye hun likte å danse og tok henne med til dansestudioet sitt. 

Ved å være en tilhenger av gruppen Backstreetboys og deres musikkvideo “Evrybody” i oppveksten, utviklet Trine en stor interesse mot dans.

Trine startet med streetdance i 2012 og har siden tatt en danseutdannelse hos Åsa folkehøyskole. Der gikk hun studieløpet 5-styles og senere 1-style hvor hun fordypet seg i Locking.

Trine har høstet mye erfaring fra battles, workshops og andre dansearrangementer, og hun har vunnet flere dansekonurranser; deriblant Will Funk For Food i Finland 2018. Hun har også vært i Locking-finalen i Juste Debout Nordic to ganger. I 2018 var hun dansepedagog hos det nasjonale danseprosjektet Soul Sessions Community sammen med noen av Norges fremste streetdance-utøvere. Gjennom dette reiste hun Norge rundt for å undervise og fortelle om Locking.

Se mer om Trine

Locking

Se alle locking-kurs

 System: Publishpack