Se alle kurs

Hip hop 1 - 13-16 år -
Mina Skjervheim

HIP HOP 1 - 13-16 år
NYBEGYNNER
Tirsdag
19:00
55 minutter
Hip hop 1 - 13-16 år

På dette kurset blir du introdusert for alle de elementene som er viktige i hip hop, som grunnleggende trinn, holdning, groove, freestyle osv. Alt dette blir lagt frem slik at det skal være mulig for helt ferske dansere å følge med og bli trygg på de forskjellige elementene. Det blir også en del koreografi. Kurset passer også godt for alle som har danset litt hip hop fra før og som vil bygge en enda grundigere base i sin hip hop-dans. Dette er kurset der man legger grunnlaget for å bli en helhetlig hip hop-danser. Timene er lagt opp med varierte øvelser tilpasset til den spesifikke gruppen som går hvert semester. Sammen finner vi den beste måten å lære oss hip hop på, slik at man kan føle seg trygg i gruppen og på stilen og med mye fokus på danseglede og individuell utvikling ut ifra den enkeltes ambisjonsnivå. Kurset passer både for de som bare ønsker å danse litt og de som har ambisjoner om å gjøre noe mer med dansen.

Mina Skjervheim

Se dansekurs

Mina Skjervheim

Interessen for dans startet etter at moren meldte henne på et barnekurs i dans. Hun danset freestyle på egen hånd frem til hun aktivt startet å danse på RDS i 2010.

Gleden for Hip Hop ble til av et ønske om å bryte ut av regler og samstemthet som stod sterkt i Freestyle og Koreografi. Friheten, stilen og teknikken som hører til Hip Hop gjorde til at dette ble Minas hovedstil.

Mina har gjennom mange kurs, utdanninger og aktivt engasjement innen street dance arrangementer og danseshow blitt en av de sterkeste hip hop danserne i Norge. Ikke bare er hun en flink danser, men vi kjenner henne som en veldig positiv og god person. Vi er kjempeglade for å få henne og humøret hennes med på laget!

Mina har danset helt siden hun var 3 år, med sine første dansetrinn i barne-ballett. I 2010 startet hun på RAW Danse Studio, i 2013 ble hun med i RAW-tassan, som var RAW's første show-gruppe-satsning. Og i 2016 ble hun medlem av Trondheims hittil sterkeste street dance-gruppe; Diverce Dance Crew. Mina gikk ut av Trondheim Katedralskole i 2018 hvor hun fullførte tre år ved danselinjen. Fra 2018 til 2019 jobbet hun som lærer hos oss til hun flyttet til Oslo. Der utdannet hun seg høsten 2019 på Flow Dance Academy i Oslo og våren 2020 på Flow Dance Academy i Paris. Endelig er hun tilbake for å dele sin nye kunnskap med oss!

Gjennom både RAW, Diverce, Danselinja og Flow har hun fått allsidig og bred danseerfaring innen flere sjangre. Mina har erfaring fra mange ulike dansestiler, som hip hop, house, waacking, girly, vouging, popping, locking, afro house, dancehall, breaking, klassisk ballett, jazz og moderne samtidsdans. Hun har deltatt i en rekke battler både nasjonalt og internasjonalt. Og vunnet flere av dem siden 2016. Fra hun var liten har hun hatt stor glede av å danse, og årsaken til at hun har valgt å satse på dans er fordi det gir henne glede. Det er også en mulighet til å uttrykke seg på sin personlige måte, ved å opptre, battle og undervise blant annet. Hun er også veldig glad i det gode miljøet rundt street-dansen. Hennes mål er å kunne leve av dansen og få til mange oppnåelser gjennom karrieren. Hun gleder seg masse til å undervise og dele det hun har lært gjennom årene med dere!System: Publishpack