Se alle kurs

Kids Hip Hop - 6-8 år -
Mina Skjervheim
Emmy Nicole Bentzen

KIDS HIP HOP - 6-8 år
Torsdag
17:00
45 minutter
Kids Hip Hop  - 6-8 år

Dette er klassen for de i aldersgruppen 6-8 år som ønsker å starte sin reise innen dans. Mina Skjervheim har selv danset siden hun var 3 år gammel, og i hennes barneklasser får elevene mulighet til å lære seg Hip Hop som dansestil, blandet med lek og kreativitet, som begge er viktige deler av hva som utgjør Hip Hop. Dette er en klasse med mye energi og danseglede.

På dette kurset vil barna bli introdusert for noen hip hop elementer som grunnleggende trinn som passer denne aldersgruppen, litt bounce og groove og hvordan man kan freestyle dans. Her er det mye fokus på å bli kjent med mulighetene ved sin egen kropp, rommet og musikken slik at barna holder på kreativiteten og utforskingen i møte med dansen. Dette gjøres på en leken måte og målet er at elevene skal oppleve dansetreningene og dansingen i seg selv som morsomme, trygge og litt utfordrende. Det vil også bli en del fokus på sosiale øvelser slik at elevene kan bli kjent med hverandre og lære seg til at dans også er sosialt. Vi vil også lære litt koreografi slik at elevene har noe å vise frem og lærer seg dans satt i system. Her er det muligheter for mye moro, lek, utforsking og utvikling gjennom dans generelt og hip hop spesielt. Alt tilpasset til aldersgruppen og den gruppen barn som kommer det spesifikke semesteret.

Mina Skjervheim

Se dansekurs

Mina Skjervheim

Interessen for dans startet etter at moren meldte henne på et barnekurs i dans. Hun danset freestyle på egen hånd frem til hun aktivt startet å danse på RDS i 2010.

Gleden for Hip Hop ble til av et ønske om å bryte ut av regler og samstemthet som stod sterkt i Freestyle og Koreografi. Friheten, stilen og teknikken som hører til Hip Hop gjorde til at dette ble Minas hovedstil.

Mina har gjennom mange kurs, utdanninger og aktivt engasjement innen street dance arrangementer og danseshow blitt en av de sterkeste hip hop danserne i Norge. Ikke bare er hun en flink danser, men vi kjenner henne som en veldig positiv og god person. Vi er kjempeglade for å få henne og humøret hennes med på laget!

Mina har danset helt siden hun var 3 år, med sine første dansetrinn i barne-ballett. I 2010 startet hun på RAW Danse Studio, i 2013 ble hun med i RAW-tassan, som var RAW's første show-gruppe-satsning. Og i 2016 ble hun medlem av Trondheims hittil sterkeste street dance-gruppe; Diverce Dance Crew. Mina gikk ut av Trondheim Katedralskole i 2018 hvor hun fullførte tre år ved danselinjen. Fra 2018 til 2019 jobbet hun som lærer hos oss til hun flyttet til Oslo. Der utdannet hun seg høsten 2019 på Flow Dance Academy i Oslo og våren 2020 på Flow Dance Academy i Paris. Endelig er hun tilbake for å dele sin nye kunnskap med oss!

Gjennom både RAW, Diverce, Danselinja og Flow har hun fått allsidig og bred danseerfaring innen flere sjangre. Mina har erfaring fra mange ulike dansestiler, som hip hop, house, waacking, girly, vouging, popping, locking, afro house, dancehall, breaking, klassisk ballett, jazz og moderne samtidsdans. Hun har deltatt i en rekke battler både nasjonalt og internasjonalt. Og vunnet flere av dem siden 2016. Fra hun var liten har hun hatt stor glede av å danse, og årsaken til at hun har valgt å satse på dans er fordi det gir henne glede. Det er også en mulighet til å uttrykke seg på sin personlige måte, ved å opptre, battle og undervise blant annet. Hun er også veldig glad i det gode miljøet rundt street-dansen. Hennes mål er å kunne leve av dansen og få til mange oppnåelser gjennom karrieren. Hun gleder seg masse til å undervise og dele det hun har lært gjennom årene med dere!

Emmy Nicole Bentzen

Se dansekurs

Emmy Nicole Bentzen

Emmy Nicole Bentzen danser seg gjennom dagene, på både godt og vondt. Dancehall har blitt hennes hovedstil, men hun har kjennskap til flere Street Dance-stiler. Hun stråler som ei sol når hun får Dancehall musikk på sessions eller battle, og hun virkelig kan leke seg med musikken og bevegelsene. Samtidig tar hun utfordringen, og kjører runder til det som spilles av musikk. Emmy har en god forståelse av både musikk, dans og bevegelse - i tillegg er hun veldig interessert i alt som handler om dans og kultur, og hun spretter gjerne inn i samtalen dersom hun hører snakk om dette. På events ser man ofte Emmy i prat med både store og små, og hun er dyktig på å dra med folk inn i dansen. Vi er stolte av å ha Emmy som en del av teamet vårt på RAW Dance Studio.System: Publishpack