Hip hop (20+ år) -
Marie Olsen-Bye
[FK: N2]

RAW Dance Studio
Olav Tryggvasons gate 39
Trondheim, TR 7011
HIP HOP - FK (20+ år)
N2
Mandag
19:30
70 minutter

Marie holder dansekurs i hip hop for elever i alderen 20+ år. Dette er et kurs hvor det undervises freestyle og koreografi. Kurset passer elever med nivå 2 (litt øvet).

Denne klassen er for alle som er 20 år og eldre, og som ønsker å danse hip hop. Kurset er for de som har danset litt før, men også de som prøver hip hop for første gang. Kvinner og menn i alle aldre er velkomne her! I klassen vil det være fokus på å lære grunntrinn, i tillegg til at klassen vil bestå av koreografi. I denne klassen prøver vi å dyrke dansegleden og ha det gøy, samtidig som vi blir bedre til å danse hip hop!

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Marie Olsen-Bye

Marie Olsen-Bye

Marie Olsen-Bye skal undervise i Hiphop hos oss. Hun kommer fra Dombås og har danset i mange år.

Marie startet med swing som barn, men gikk senere over til Hiphop. I Lesja-Dovre Danseteam har hun undervist i hiphop og showdans for barn og unge siden 2013. I 2017 deltok hun som koreograf og danser med innslag på NRKs Sommertoget (Dombås). Eller har hun selv vært i konkurransemiljøet, deltatt i battles og trent egen konkurransegruppe.

I 2018 gikk Marie på Flow Dance Academy i Oslo hvor hun studerte urbane dansestiler, før hun fortsatte tre måneder i Paris våren 2019. Hovedstilen hennes er Hiphop.

Se mer om Marie

Hip hop

Se alle hip hop-kurs

 System: Publishpack