Se alle kurs

House og Shuffling 1 - 20+ år -
Tomas ‘Hi-Lo’ Vikeland
Anita Vikeland

House og Shuffling 1 - 20+ år
Nybegynner
Onsdag
19:00
70 minutter

Denne timen veksler annenhver uke mellom Shuffling med Anita i oddetallsuker og House med Tomas i partallsuker, begge timene er tilpasset nybegynnere.

Shuffling med Anita

Shuffling med Anita Vikeland er en klasse tilpasset nybegynnere som er 20 år og eldre. Her lærer elevene grunnleggende teknikker og steg i Shuffling, både i koreografi- og freestyle-format. Musikken som spilles til shuffling har ennå høyere tempo enn house musikk, så dette er en klasse du helt sikkert vil svette mye i!

Undervisningen vil tilpasses underveis i semesteret og sammen med de forskjellige deltagerne som møter opp, ettersom dette er en ny stil, ny lærer og kanskje forhåpentligvis starten på en nytt lite dansesamfunn for shuffling i bartebyen Trondheim.

Vi gleder oss til å møte alle dere som er interessert i å danse shuffling til våren!

House med Tomas

I denne klassen vil Tomas gå gjennom house-dansens grunnleggende teknikker og trinn. Gjennom hans veiledning vil du lære å la musikken og rommet guide dine bevegelser, og oppdage gleden ved å danse house. Med Tomas' lekne og intuitive stil, oppfordres du til å utforske dansen som en form for et fritt og uhemmet uttrykk.

Tomas ‘Hi-Lo’ Vikeland

Se dansekurs

Tomas ‘Hi-Lo’ Vikeland

Tomas har alltid vært glad i musikk og bevegelse, men det var først da han oppdaget dansemiljøet i Trondheim at han fant tilhørigheten i street dance. Hans nysgjerrighet på det sosiale, kulturen og nye måter å tolke musikk og bevege seg gjorde at han raskt begynte å reise ut for å lære seg mer.

I dag er Tomas en aktiv utøver innen hip hop, popping, locking og house og har siden 2009 undervist disse dansestilene. Han sørger for å gi nøyaktig og riktig informasjon om dansen og kulturene den oppsto i. Han har som mål å inspirere unge og gamle til å danse mer, og ønsker å gjøre sine elever til selvstendige dansere, med kunnskapen og verktøyene de trenger for å utvikle seg videre etter klassene.

Han verdsetter mangfoldighet og setter gjensidig respekt mellom elever, lærere og dansere høyt. Han har øye for detaljer og kommer med relevant og konstruktiv kritikk i tråd med dansestilen som øves. Hans danseklasser består som regel av varierte øvelser, oppgaver og leker for å gi elevene en bred forståelse av dansen, det sosiale og kulturen mens de samtidig kan ha det gøy.

Anita Vikeland

Se dansekurs

Anita Vikeland

Lidenskap og bevegelse møtes under veiledning av den fantastiske danselæreren Anita Vikeland. Med sin brennende interesse for shuffling har Anita raskt blitt en dyktig utøver og en inspirerende instruktør. Hun har et solid fundament som instruktør fra sin tid på det anerkjente treningssenteret 3T, hvor hun har undervist med stor suksess.

Anita begynte sin dansereise i 2009 og har siden oppnådd sertifisering som aerobicinstruktør gjennom Inspartum Akademiet i 2019. I tillegg har hun en sertifisering som Zumbainstruktør gjennom Zumba Fitness. Med en lekende og energisk tilnærming til dans, er Anita opptatt av at alle skal ha det gøy og føle seg inkludert i hennes timer. Hennes klasser er kjent for å være fulle av energi og svette, og hun skaper en atmosfære som inspirerer til utvikling og fremgang.

I 2019 ble Anitas tørst etter læring ledet til å utforske verden av shuffling. Fasinert av stilen gjennom inspirasjon fra Instagram, begynte hun en personlig reise med selvstudium. Nå er hun begeistret for å dele sin nyervervede ekspertise i shuffling med andre, og gjøre det til en arena for inspirasjon og felles vekst. Anitas entusiasme for å fordype seg i kunstformen er smittende, og hennes dedikasjon til å bli enda bedre er tydelig.

Hun ser på shuffling som en allsidig dansestil som kan tilpasses ulike musikksjangre og tempoer, og som kombinerer glede, frihet og stil. Med musikk som sitt drivkraftige bakteppe, lar Anita deg oppdage din egen unike dansestil mens du utforsker shufflingens verden.

Anita er ikke bare en dyktig instruktør, men også en person som skaper en inkluderende og positiv atmosfære. Hun er lidenskapelig opptatt av å hjelpe deg med å utvikle deg som danser og oppnå dine mål. Hennes engasjement og dedikasjon vil inspirere og motivere deg til å utfordre deg selv på dansegulvet.

Bli med Anita Vikeland på en spennende danseopplevelse som vil utfordre, begeistre og transformere deg. Ta kontakt med oss i dag for å reservere din plass i Anitas shufflingtimer. Gjør deg klar til å oppdage gleden ved dans og oppleve den uforglemmelige energien som Anita bringer til dansestudioet vårt. Sammen vil vi skape magiske øyeblikk og danse oss inn i fremtiden!

System: Publishpack