Se alle kurs

House 1 og Shuffling 1 - 20+ år -
Tomas Vikeland
Anita Vikeland

House 1 og Shuffling 1 - 20+ år
Nybegynner
Onsdag
19:00
70 minutter
  • Meld på via MBO web
  • Åpne RAW-appen

Denne timen veksler annenhver uke mellom Shuffling med Anita i oddetallsuker og House med Tomas i partallsuker, begge timene er tilpasset nybegynnere.

Shuffling med Anita

Shuffling med Anita Vikeland er en klasse tilpasset nybegynnere som er 20 år og eldre. Her lærer elevene grunnleggende teknikker og steg i Shuffling, både i koreografi- og freestyle-format. Musikken som spilles til shuffling har ennå høyere tempo enn house musikk, så dette er en klasse du helt sikkert vil svette mye i!

Undervisningen vil tilpasses underveis i semesteret og sammen med de forskjellige deltagerne som møter opp, ettersom dette er en ny stil, ny lærer og kanskje forhåpentligvis starten på en nytt lite dansesamfunn for shuffling i bartebyen Trondheim.

Vi gleder oss til å møte alle dere som er interessert i å danse shuffling til våren!

House med Tomas

I denne klassen vil Tomas gå gjennom house-dansens grunnleggende teknikker og trinn. Gjennom hans veiledning vil du lære å la musikken og rommet guide dine bevegelser, og oppdage gleden ved å danse house. Med Tomas' lekne og intuitive stil, oppfordres du til å utforske dansen som en form for et fritt og uhemmet uttrykk.

Tomas Vikeland

Se dansekurs

Tomas Vikeland

Tomas Vikeland er daglig leder og eier av RAW Dance Studio. Han startet sin arbeidskarriere innen programmering og systemutvikling, før han en dag våknet opp og innså at han ville jobbe med dans. Etter en samtale med tidligere eier, Stein Are Gjelsvik, ble det bestemt at Tomas skulle ta over RAW Dance Studio. Dette skjedde i 2016, og siden da har Tomas jobbet beinhardt med å skape et dansemiljø for Street Dance i Trondheim. Han har en nysgjerrighet og en arbeidsvilje som er få forunt, og det synes i hva han har skapt nede i kjeller-lokalene til RDS i Olav Tryggvasons gate. Ikke bare er han dyktig på det å skape systemer, han er også en ekstremt allsidig danser. Han har danset breaking, popping, locking, house, hip hop og vært innom en rekke andre stiler som salsa, wet coast swing, shuffling og pole dance. Før han startet sin dansekarriere var han turner, og Tomas er kjent for å holde spenstige timer med høy intensitet. Han har også et talent for å visualisere koreografier som skal filmatiseres, og har en helt unik evne til å få frem det beste i alle danserne som deltar, uavhengig av danseerfaring. Tomas kan være en mann av få ord, men han sier enormt mye gjennom dansen. I hans danseklasser er det virkelig rom for å utforske, undersøke og stille spørsmål ved alt fra universets opprinnelse til bevegelseskunst.

Anita Vikeland

Se dansekurs

Anita Vikeland

Lidenskap og bevegelse møtes under veiledning av den fantastiske danselæreren Anita Vikeland. Med sin brennende interesse for shuffling har Anita raskt blitt en dyktig utøver og en inspirerende instruktør. Hun har et solid fundament som instruktør fra sin tid på det anerkjente treningssenteret 3T, hvor hun har undervist med stor suksess.

Anita begynte sin dansereise i 2009 og har siden oppnådd sertifisering som aerobicinstruktør gjennom Inspartum Akademiet i 2019. I tillegg har hun en sertifisering som Zumbainstruktør gjennom Zumba Fitness. Med en lekende og energisk tilnærming til dans, er Anita opptatt av at alle skal ha det gøy og føle seg inkludert i hennes timer. Hennes klasser er kjent for å være fulle av energi og svette, og hun skaper en atmosfære som inspirerer til utvikling og fremgang.

I 2019 ble Anitas tørst etter læring ledet til å utforske verden av shuffling. Fasinert av stilen gjennom inspirasjon fra Instagram, begynte hun en personlig reise med selvstudium. Nå er hun begeistret for å dele sin nyervervede ekspertise i shuffling med andre, og gjøre det til en arena for inspirasjon og felles vekst. Anitas entusiasme for å fordype seg i kunstformen er smittende, og hennes dedikasjon til å bli enda bedre er tydelig.

Hun ser på shuffling som en allsidig dansestil som kan tilpasses ulike musikksjangre og tempoer, og som kombinerer glede, frihet og stil. Med musikk som sitt drivkraftige bakteppe, lar Anita deg oppdage din egen unike dansestil mens du utforsker shufflingens verden.

Anita er ikke bare en dyktig instruktør, men også en person som skaper en inkluderende og positiv atmosfære. Hun er lidenskapelig opptatt av å hjelpe deg med å utvikle deg som danser og oppnå dine mål. Hennes engasjement og dedikasjon vil inspirere og motivere deg til å utfordre deg selv på dansegulvet.

Bli med Anita Vikeland på en spennende danseopplevelse som vil utfordre, begeistre og transformere deg. Ta kontakt med oss i dag for å reservere din plass i Anitas shufflingtimer. Gjør deg klar til å oppdage gleden ved dans og oppleve den uforglemmelige energien som Anita bringer til dansestudioet vårt. Sammen vil vi skape magiske øyeblikk og danse oss inn i fremtiden!

System: Publishpack