Kjøpsbetingelser

PDF:  Kjøpsbetingelser gjeldende fra 6. mai 2023
PDF:  Kjøpsbetingelser gjeldende fra 8. desember 2020 til 5. mai 2023  

 

Viktig info ved kjøp

Vi anbefaler at du følger vår steg-for-steg guide under påmelding. RAW Dance Studio benytter seg av bookingsystemet MindBody Online, dette systemet har dessverre både styrker og svakheter. Vi har derfor laget forklaringer på hvordan å melde seg på kurs, for å lette prosessen så mye som mulig. 

Det er viktig at du leser guiden og informasjonsvinduene som dukker opp underveis nøye. Vi ser ofte at foreldre melder seg selv på kurs, istedenfor sitt barn, noe som krever en del arbeid fra vår serviceavdeling å rette opp i. Vår serviceavdeling er selvfølgelig behjelpelig dersom det skulle være behov, men vi har dessverre sett oss nødt til å trekke et administrasjonsgebyr på NOK 150, i de tilfeller hvor kunden har trykket seg forbi alle advarsler og ikke lest igjennom guiden. Denne kostnaden dekker den tiden det tar for kundeservice å rette opp i feil som kunne vært unngått.

Dette gjelder hendelser som foreldre som melder seg selv på kurs, istedenfor sitt barn. Samt de ting som allerede er forklart i vår steg-for-steg guide. Dersom det skulle være en feil i systemet vil det selvsagt ikke trekkes et administrasjonsgebyr.

System: Publishpack