Koreografi 1 - 13+ år -
Trine Torset Kjøsnes

KOREOGRAFI 1 - 13+ år
NYBEGYNNER
Torsdag
17:00
55 minutter

Trine holder dansekurs i koreografi for elever i alderen fra 13 til 16 år. Kurset passer elever med nivå 1 (nybegynner).

Dette kurset vil være et fusion kurs hvor vi blander inn elementer fra forskjellige stiler som hip hop, wacking, vogue, funk, house o.l. Vi vil ha fokus basics, utrykk og koreografier. Denne klassen er perfekt for de som liker det urbane utrykket men vil utforske sin evne til å danse for show, video og fremføringer!

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Trine Torset Kjøsnes

Trine Torset Kjøsnes

Trine underviser i Hiphop, Locking og Girlystyle. I tillegg har hun "Freestyle" som, kort fortalt, er en klasse med fokus på improvisasjon og kroppsbeherskelse til musikk. Hun startet med streetdance i 2012 og har siden tatt en danseutdannelse hos Åsa folkehøyskole. Der gikk hun studieløpet 5-styles og senere 1-style hvor hun fordypet seg i Locking.

Trine har høstet mye erfaring fra battles, workshops og andre dansearrangementer, og hun har vunnet flere dansekonurranser; deriblant Will Funk For Food i Finland 2018. Hun har også vært i Locking-finalen i Juste Debout Nordic to ganger. I 2018 var hun dansepedagog hos det nasjonale danseprosjektet Soul Sessions Community sammen med noen av Norges fremste streetdance-utøvere. Gjennom dette reiste hun Norge rundt for å undervise og fortelle om Locking. 

 

Se mer om Trine

Koreografi

Se alle koreografi-kurs

 System: Publishpack